Curacao Trainingspak 2019-2020

curacao trainingspak 2019-2020Hier is voor het eerst het Curacao trainingspak 2019-2020 in het groen met donkerblauw. Zoek je bijvoorbeeld kleding voor de training of om te chillen? Het trainingspak is hier zeker geschikt voor. Bijpassend is het Curacao 3rd shirt 2019-2020.

direct bestellen vsd

  • Curaçaos voetbalelftal
  • Nike Dri-FIT kleding
  • Bedrukking mogelijk

Klik je hierboven nou op direct bestellen dan kom je bij aanbieder Voetbalshop. We hebben niet alleen gekozen voor Voetbalshop.nl omdat ze de beste prijs hebben maar ook omdat ze betrouwbaar zijn. Daarnaast hanteren ze ook nog eens een perfecte prijs. Het is dus een win win situatie om de kleding daar te bekijken. We zijn wel erg benieuwd wat je van het Curacao trainingspak 2019-2020 vindt.

NOS TA 12 – Curaçao voetbalkleding van Nike

Curacao trainingspak 2019-2020

We gaan nog even verder in op de vormgeving en kwaliteit. Wat koop je precies wanneer je voor het Curacao pak gaat? Ten eerste geweldige Nike voetbalkleding ontworpen van 100% polyester. Als je dus na de training voelt aan je trainingsjack en broek dan voelen ze droog aan. Zweet wordt door de technologie in combi met de mesh-gaatjes naar de buitenste lagen gedreven. Je kunt een Nike anthem jack of trainingsbroek van Cura ook los bestellen.

  • Voetballand: Curaçao
  • 100% polyeser en mesh-gaatjes
  • Nike productie met anthem jack en trainingsbroek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *