Home » MLS Clubs » DC United Thuisshirt 2018

DC United Thuisshirt 2018

dc united thuisshirt 2018DC United thuisshirt 2018 kopen? Shop ook het nieuwe Chicago Fire thuisshirt 2018New York Red Bull thuisshirt 2018 en New York City FC thuisshirt 2018.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,95
  • In: kinder, kids, vrouwen en heren
  • Kledingmerk: adidas
  • Competitie: Major League Soccer
  • Nieuwste: Voetbalshirts

Het D.C. United voetbalshirt in de prachtige kleuren. De competitie in Amerika ook wel MLS welke 4 maal is gewonnen door District Columbia United. In het grijs, donker ook het Napoli shirt zwart 2018-2019 maar ook een Paris Saint Germain hoodie jas 2018.

DC United Thuisshirt 2018

Het DC United thuisshirt 2018 ontworpen door kledingmerk adidas. Voetbalkleding voorzien van het bekende Clima-cool materiaal en strak adidas ontwerp. Een perfecte lichaamstemperatuur met een Clima-cool technologie voor de warme dagen. Je voelt je dus comfortabel tijdens de trainingen en in de sportschool. Het thuisshirt District Columbia United in het grijs, zwart met rode accenten. adidas op de rechterborst en de bekende strepen over de schouders. Leidos is sinds kort de hoofdsponsor van de grote Amerikaanse club. Aan de andere kant van het voetbalshirt de andere logo’s en slimfit pasvorm. Ontworpen van 100% polyester met een passend disign. In de online DC United fanstore meer kleding en uitshirts van deze geweldige club uit de Major League Soccer.

D.C. United Geschiedenis

Zoals gezegd heeft de club een rijke D.C. United geschiedenis. Sterspelers die het voetbalshirt hebben gedragen zijn; Freddy Adu, Eddie Pope, Earnest Steward en Christo Stoitjskov om een paar spelers te noemen. Heden zijn er niet veel grote namen te zien in de selectie. Een voetbalshirt bedrukken? Uiteraard is het mogelijk om een naam achterop het DC United thuisshirt 2018 te laten drukken. 4 keer zijn ze dus in het verleden kampioen geworden en de laatste keer as in 2004. De club is ook nog niet zo oud want ze zijn pas in 1995 opgericht. Shop de voetbalkleding en shirts in de online shop van www.voetbalshirtsdirect.nl.

  • Voetbalclub: D.C. United
  • Stad: Washington
  • Competitie: MLS
  • Hoofdsponsor: Leidos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.