Home » De bruyne » De Bruyne Manchester City Thuisshirt 2018-19

De Bruyne Manchester City Thuisshirt 2018-19

de bruyne manchester city thuisshirt 2018-19Een Belgische speler in combinatie met een City shirt, over wie hebben we het dan? Jawel een De Bruyne Manchester City thuisshirt 2018-19 welke erg populair is. Een bedrukking in het donkerblauw. Laat ons weten waarom je zo’n fan bent van de held?

direct bestellen vsd

  • Manchester City thuistenues 2018/19
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Nike Dri-FIT technologie

Het Kevin de Bruyne shirt Manchester City te verkrijgen in de maten kids en senioren. De sterspeler is voor een recordbedrag overgenomen van VfL Wolfsburg en is bekend van het Belgisch voetbalelftal. Het De Bruyne Manchester City thuisshirt 2018-19 is goedkoop te verkrijgen bij Unisportstore.nl.

De Bruyne Manchester City Thuisshirt 2018-19

Het Manchester City shirt thuis 2018-19 van Kevin de Bruyne met rugnummer 17 van de populaire jonge speler. Kevin de Bruyne mag zichzelf op zon leeftijd al sterspelers noemen tussen Aguero, Kompany en Sterling om een paar sterren te noemen. Dit seizoen zal Pep Guardiola aan het roer staan. We zijn benieuwd of Manchester City FC de finale van de CL kan halen en de Premier league kan winnen. De aanvallende middenvelder is in ieder geval zeker van een basisplaats. Shop ook via bovenstaande tabel het De Bruyne Manchester Ctiy thuisshirt 2018-19 en Kevin de Bruyne shirt kids 2018/2019.

City Kevin de Bruyne Shirt 2018/2019

Het City Kevin de Bruyne shirt 2018/2019 betreft uiteraard het originele shirt van Manchester City FC. De jonge middenvelder kunnen we wekelijks zien shinen in de selectie. De speler begon zijn carrière bij KRC Genk maar vertrok al snel naar Chelsea FC. We zijn benieuwd hoever de speler kan komen bij City of misschien wel een andere club in de toekomst. We zijn ook benieuw naar de verrichtingen in het Belgie thuisshirt 2018-2019. Engels voetbal populair met de bijbehorende sterren zoals Kevin de Bruyne.

  • Sterspeler: Kevin de Bruyne
  • Club: Manchester City Football Club
  • Vorige clubs: KRC Genk, VfL Wolfsburg, Chelsea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *