De Bruyne Manchester City Thuisshirt 2022-2023

de bruyne manchester city thuisshirt 2022-2023Koop hier het De Bruyne Manchester City thuisshirt 2022-2023 welke erg populair is. Een Belgische speler in combinatie met een City shirt, over wie hebben we het dan? Jawel het is natuurlijk “De Kev”. Laat ons weten waarom je zo’n fan bent van de held?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Manchester City thuistenues
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior

Het Kevin de Bruyne shirt van Manchester City is te verkrijgen in de maten kids en senioren. De sterspeler is voor een recordbedrag overgenomen van VfL Wolfsburg en is bekend van het Belgisch voetbalelftal. Je kunt het shirt vandaag nog bestellen bij Unisportstore.nl en je krijgt deze binnen 2 werkdagen in huis. Hier kun je ook direct voor het Puma Manchester City thuistenue 2022-2023.

Kevin de Bruyne gaat binnen nu en 5 jaar de Ballon D’Or winnen

Het Manchester City shirt thuis lichtblauw van Kevin de Bruyne met rugnummer 17. Je kunt wel zeggen dat het een populaire jonge speler is. De middenvelder mag zichzelf op zo’n leeftijd al sterspeler noemen tussen Foden, Silva en Sterling om een paar sterren te noemen. Dit seizoen zal Pep Guardiola nog steeds aan het roer staan. We zijn benieuwd of de club de finale van de CL kan halen. De aanvallende middenvelder is in ieder geval zeker van een basisplaats.

De Bruyne Manchester City Thuisshirt 2022-2023

Het City Kevin de Bruyne shirt 2022/23 betreft uiteraard het originele shirt van Manchester City FC. De jonge middenvelder kunnen we wekelijks zien shinen in de selectie. De speler begon zijn carrière bij KRC Genk maar vertrok al snel naar Chelsea FC. We zijn benieuwd hoe ver de speler kan komen bij City of misschien wel een andere club in de toekomst. We zijn ook benieuwd naar de verrichtingen in het adidas Belgie thuisshirt 2022-2023. Engels voetbal is erg populair met de bijbehorende sterren zoals deze man.

  • Sterspeler: Kevin de Bruyne
  • Club: Manchester City Football Club
  • Vorige clubs: KRC Genk, VfL Wolfsburg, Chelsea

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *