Denemarken Shirt Vrouwen 2019-2020

denemarken shirt vrouwen 2019-2020Hier istie dan het Denemarken shirt vrouwen 2019-2020 in de fanshop. Ontworpen door Hummel met de bekende accenten. Twijfel je nog een beetje? Leg de voetbalshirts zoals het oranje shirt dames Nederland en Zweden shirt vrouwen 2019-2020 ernaast en maak dan een beslissing. In de toekomst veel meer dameskleding dan ooit tevoren.

direct bestellen vsd

  • Hummel voetbalkleding
  • Kleuren: rood, wit

Hier gaat het om de nieuwste thuisshirts ontworpen voor dames. We hebben nog veel meer kleding in de Denemarken voetbal fanshop. Naast de nieuwste Denemarken shirts nog veel meer informatie en kleding voor de FIFA World Cup Women’s WK 2019. Het nationale elftal speelt in dit shirt de thuiswedstrijden op het WK. Wat vind je van het Denemarken thuisshirt vrouwen 2019/2020? En nog leuker wanneer ga je deze dragen?

Als we kijken naar het Deense voetbal, dan is het als enige ooit met zaalvoetballers en amateurs aangetreden in een officiële wedstrijd

Denemarken Shirt Vrouwen 2019-2020

Het bekende rode voetbalshirt met de witte accenten is dus weer in de rekken te vinden. “En del af noget større” (Een deel van iets groters) staat in de binnenkant van de kraag. De Deense voetbalbond DBU (Dansk Boldspilunion) met het bijbehorende logo op de rechterkant en Hummel aan de andere kant. Wil je toch liever een Denemarken shirt vrouwen 2019-2020 met naam? Uiteraard kan het voetbalshirt worden bedrukt. De cijfers worden op een speciale manier bedrukt. Wij hebben de aanbieders naast elkaar gezet en kwamen uiteindelijk bij Unisportstore.nl terecht. We wensen je veel plezier tijdens het grote toernooi voor dames.

Hieronder nog eens de top 5 producten op basis van populariteit:

  1. Denemarken voetbalshirts
  2. Trainingspakken Voetbalclubs
  3. Truien en shorts
  4. Vlaggen
  5. Sjaals en T-shirts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *