Duitsland Shirt Vrouwen 2017-2018

duitsland shirt vrouwen 2017-2018Hier is het Duitsland shirt vrouwen 2017-2018 in de shop maar we hebben ook het nieuwe Germany shirt dames 2019-2020. adidas voetbalkleding in het wit welke we eerder zagen in het Duitsland voetbal fanshop. Een adidas Duitsland thuisshirt in het overzicht: WK vrouwenvoetbal 2019.

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalkleding
  • Seizoen: UEFA EURO 2017
  • adidas Three Stripes

Het nationale dameselftal Duitsland gaan we zien tijdens UEFA EURO 2017. adidas heeft het prachtige witte thuisshirt gelanceerd en een groen uitshirt. De Duitse voetbalbond en kledingsponsor adidas aanwezig met de logo’s op de borst. Het Duits vrouwenvoetbalelftal speelt de wedstrijden in Nederland voor het EK. In poule B zullen de Duitsers het opnemen tegen Italië, Rusland en Zweden. Waar gaan we het thuisshirt nog meer zien? De oefenwedstrijden en andere kwalificatiewedstrijden voor het WK voetbal.

Duitsland Shirt Vrouwen 2017-2018

adidas heeft het design voor dames effen en rustig gehouden. De klassieke polo kraag maakt het geheel tot een prachtig voetbalshirt. Het logo van de Deutscher Fussballbund vinden we natuurlijk op de borst. Boven dit logo prijken twee zwarte sterren. Een Duitsland thuisshirt vrouwen met naam? Bedruk het voetbalshirt met Bartusiak, Mittag, Sasic, Popp, Behringer, Goessling, Krahn en nog meer dames. De Duitse vrouwen zijn verreweg favoriet voor ieder toernooi. In het verleden werden de WK’s in 2003 en 2007 gewonnen. Europese kampioenschappen wisten ze al zeven keer op haar naam te schrijven. DFB en adidas hebben deze kleurencombinatie gekozen en gaan we nog veel zien.

Duitsland Dames Thuisshirt 2017/2018

Een Duitsland dames thuisshirt 2017/2018 is voorzien van adidas Clima-cool technologie. Verkoeling, ventilatie en vochtafvoer weten we inmiddels en is nodig in de zomer. Wens jij op een training professionele voetbalkleding? Shop dan snel het prachtige voetbalshirt. In onze shop uiteraard het Duitsland dames thuisshirt 2017/2018. Klik je verder naar onze aanbieder dan zie je daar ook voetbalshorts, kousen en trainingskleding. Trainingskleding bestaande uit shirts en trainingspakken. Wil je het Duitsland shirt kopen? Ga snel naar onze favoriete aanbieder hierboven. Je kunt ook voor het nieuwste adidas Duitsland gestreept thuisshirt vrouwen 2020-21 gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *