Engeland Uitshirt Kids 2017-2018

engeland uitshirt kids 2017-2018Het Engeland uitshirt kids 2017-2018 in het blauw en ook te verkrijgen in senioren; Engeland uitshirt 2017-2018. “The Three Lions” gaat er alles aan doen om in de toekomst een grote prijs binnen te halen. Wat is het eerst dat in je opkomt als je het blauwe uitshirt van Engeland ziet?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: mini tot XXL
  • The Three Lions

Het Engeland shirt uit kinderen is het blauwe shirt wat gebruikt gaat worden tijden de uitwedstrijden op het wereldkampioenschap voetbal 2018. The Three Lions gaan zorgen voor de tweede overwinning op een WK ooit. Het zal in ieder geval niet liggen aan de verzamelde sterspelers in het Engelse nationale team. Een Engeland wedstrijdshirt bedrukken met Wayne Rooney, Kane, Sterling of Vardy inclusief nummer? Het is al mogelijk vanaf €14,95. Bestel hierboven snel het Engeland uitshirt kids 2017-2018.

Het Engeland shirt uit kinderen blauw is te verkrijgen in normale variant op de Vapor versie. Het verschil is alleen tientallen euro’s maar je draagt dan hetzelfde design als de sterspelers van het Engelse nationale team. De Aeroswift technologie zoals deze wordt genoemd is de dubbel garen voetbalshirt voor een geweldige structuur van het shirt. De ventilatiegaatjes aan de zijkant onder de oksels zorgen voor een fris en comfortabel gevoel. Een fantastisch voetbalshirt met een prachtige kleurencombinatie. In de tabel hieronder het Engeland uitshirt heren en dames. Nu verkrijgbaar het nieuwste Engeland uitshirt junior 2018-2019.

Engeland Uitshirt Kids 2017-2018

Het Nike Engeland shirt kinderenblauw met Dri-FIT technologie voor de warme dagen op het WK voetbal 2018. Het materiaal in combinatie met 100% polyester zorgt voor extra comfort. Een Engeland uitshirt kids 2017-2018 met blauwe mesh structuur zorgt voor verkoeling. We zien op de linkerborst uiteraard het Nike logo en op de rechterborst het Engelse nationale voetbalteam logo. De trost van de natie met een ster boven het logo van de winst op het WK in 1966. The Football Association van Engeland gaat er wel vanuit dat Engeland hoge ogen gaat gooien met deze sterspelers. We wensen Engeland veel succes in het fantastische shirt.

  • Engels voetbal
  • The Football Association
  • World Cup 2018 – kwalificatie EURO 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *