Erling Haaland Uitshirt Borussia Dortmund 2021-22

erling haaland uitshirt borussia dortmund 2021-22Koop bij ons het Erling Haaland uitshirt Borussia Dortmund 2021-22 in het zwart. Je kunt deze bestellen voor kids, kinderen, dames en heren. Erling Braut Håland begint steeds meer de ster te worden, dus de vraag is hoe lang zal bij in Dortmund blijven?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Sterspeler: Erling Braut Håland
  • Rugnummer: 9
  • Positie: spits

Je kunt dus vanaf vandaag de voetbalshirts van Haaland kopen. Het prachtige voetbalshirt zal worden gedragen door de spits. Hij is echt een dure voetballer geworden omdat het transferbedrag hoog is geworden. We weten natuurlijk niet wat er allemaal nog gaat gebeuren. Hierboven hebben wij de goedkoopste aanbieder voor het voetbalshirt geselecteerd. Je kunt ook voor het BVB Dortmund Haaland 3de shirt 2020-21 gaan als je een beetje verandering zoekt.

Haaland behoort tot de top 10 spitsen ter wereld – VSD

Het voetbalshirt van BVB is ontworpen door Puma. Je kunt dus wel zeggen dat het kwaliteit is qua kleding maar ook als je naar de speler kijkt. Heerlijk om een speler erbij te hebben die vanaf het begin veel scoort. Een droom selectie die zeker nog wat wil laten zien in de Champions League. We wensen je alvast veel plezier met één van de top 25 bedrukte namen achterop een voetbalshirt. Je kunt zelfs als babykleding krijgen tot voetbalschoenen en trainingsshirts van deze man.

Erling Haaland Uitshirt Borussia Dortmund 2021-22

Het BVB Dortmund Haaland voetbalshirt uit met rugnummer 9 zal te zien zijn tijdens de uitwedstrijden. Deze man wil het sowieso nog even laten zien de tweede seizoenhelft en vervolgens op het Europees Kampioenschap. De spits zal in de toekomst de hele selectie op sleeptouw nemen. We zijn benieuwd welke prijzen hij gaat toevoegen aan zijn erelijst. 1 ding is zeker, dit is een ster in wording. Een echte held voor jong en oud. Je kunt voor vragen contact met ons opnemen als je bijvoorbeeld goedkope kaarten voor BVB Dortmund zoekt. Je kunt ook eens langs bij het Borussia Dortmund Haaland thuisshirt 2021-2022.

  • Geboren in: Noorwegen
  • Rugnummer: 9
  • Voetballer van het jaar
  • Een toekomstig held

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *