Home » Voetbalshirt » Everton Shirt

Everton Shirt

everton shirtEverton shirt 2018-2019 kopen? In de Everton shop ook trainingspakken, trainingskleding, uitshirts en t-shirts voor kinderen, dames en heren.

direct bestellen vsd

Het Everton shirt 2018-2019 mag niet ontbreken als je een bezoek brengt aan Goodison Park. De club die is opgericht in het jaar 1878 heeft een rijke historie. Shop eerst het Everton voetbalshirt kids en senioren hierboven.

Everton Shirt 2018-2019

The Toffees uit Liverpool zijn populair in de Premier League maar ook in Nederland. De club heeft in het verleden grote successen gekend maar inmiddels is de weg naar boven weer gevonden. Populaire spelers van Everton zijn; Wayne Rooney en Yannick Bolasie. Wij als Nederlanders kijken natuurlijk naar Maarten Stekelenburg, Davy Klaassen en bijvoorbeeld naar de jonge Belg; Kevin Mirallas. De spelers kunnen worden bedrukt achterop het voetbalshirt. We wensen je veel plezier met de Everton Football Club kleding en shirt. Eerst de erelijst.

  • Europacup II: 1x
  • Engels landskampioenschap: 9x
  • FA Cup: 5x
  • FA Community Shield: 9x

Everton Thuisshirt 2018/2019

Everton een geweldige voetbalclub met een rijke historie. De grote vraag: hoe al het gaan met de veranderingen bestuurlijk en transfers. In de wandelgangen gaan diverse geruchten en gaat Marcel Brands van PSV naar Everton FC. Het voetbalshirt en voetbal Everton trainingspakken zijn daarom ook zo populair. Hieronder volgt straks een samenvatting van de Erelijst met de belangrijkste prijzen. De oude club met bijnaam “The Toffees” al jaren aanwezig in Engeland. Afscheid genomen vorig jaar van sterren als Romelu Lukaku, Ross Barkley. Shop de Everton Football Club voetbalkleding van deze geweldige club. Een bezoek brengen aan Goodison Park, Liverpool? Bekijk de voetbalreizen in ons overzicht.

  • Umbro voetbalkleding
  • Everton website
  • Shirt in kids, dames en senioren
  • Bedrukking mogelijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *