Home » Barcelona » FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019

FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019

fc barcelona thuisshirt 2018-2019We hebben hem al zien liggen en daar is het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019 dan eindelijk! Wens liever een kinder maat! Ga dan naar het Barcelona thuisshirt kind 2018-19. Lionel Messi is de man die hopelijk de Champions League thuis gaat brengen. Bedruk ook Coutinho, Suarez, Malcom, Arthur, Rakitic, Busquets of Dembele. Daarnaast hopen we ook op een prijs al de Primera Division of Copa Del Rey. We zijn ook benieuwd naar Coutinho en Suarez uiteraard. Maak je klaar voor de thuiswedstrijden in Camp Nou tijdens het nieuwe seizoen 2018/19.

In het stadion Camp Nou gaan we de Nike Barca thuisshirts 2018/19 om de week voorbij zien komen. Wil jij daar een keer bij zijn? Bekijk bij ons dan de diverse reizen via de zoekbalk bovenin. Wij zijn ons er van bewust dat je niet meer dan nodig wilt betalen. Wij hebben daarom de aanbieder geleken. Laat onderaan nog even weten wat je van het voetbalshirt vindt.

+ Maten: kinder, kids, junior, heren, vrouwen

+ La Liga, Champions League, Copa del Rey

+ Kleuren: rood / blauw

+ Nike Dri-FIT / 100% polyester

direct bestellen vsd

FC Barcelona Thuisshirt 2018-2019

Nike heeft voor een nieuw design gezorgd voor het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019. De grootste verandering zijn de verticale strepen welke anders zijn dan voorgaande jaren. Sterker nog we hebben de strepen ook een keer horizontaal gezien. Nike met Dri-FIT technologie voor comfortabel voetbalkleding en shirts. Maar dat weten we nu wel. Fútbol Club Barcelona met altijd de grootste voorraad dat komt door het aantal supporters. Rakuten staat wederom in het midden van het voetbalshirt Wat is Rakuten ook alweer? Een technologie bedrijf in Japan. Ideaal voor Iniesta want op het shirt in Japan staat ook Rakuten. Catalonië (Spanje) is aardig in opspraak maar voetbal gaat altijd door. Na afgelopen jaar hopen we op een finaleplaats in de CL.  Zijn er spelers die jij hoopt welke worden gekocht door Barca? De mouwsponsor met Beko maakt het geheel helemaal af. Aan de achterkant onderin staat ook nog eens Unicef.

Het Barcelona shirt thuis 2018/2019 kan ook weer worden bedrukt met naam en nummer. Lekker hoor als bijvoorbeeld Coutinho je favoriete spelers is. Natuurlijk weten we allemaal dat Messi het meest verkocht zal worden. We kunnen ook wel zeggen dat het 1 van de beste voetballers van dit moment is. Shop bijvoorbeeld een Messi thuisshirt Barcelona, Suarez voetbalshirt of ga voor een afscheid Andrés Iniesta thuisshirt zodat we hem niet hoeven te vergeten. Welke zou jij kiezen van deze 3? Een bezoek aan Camp Nou? Bekijk in de shop ook een voetbalreis Barcelona. Je zal in ieder geval niet de enige zijn in het stadion. Kleding voor een perfecte trainingen, actie in de sportschool of om lekker in te voetballen? Wij houde de collectie bij voor je. De FC Barcelona voetbalshirts 2018/2019 gaan we veelvuldig voorbij zien komen op Ziggo het aankomende seizoen.

Nike Barcelona Shirt Thuis 2018/19

Het Nike Barcelona shirt thuis 2018/19 in het blauw met ook rode verticale banen. De thuis kleuren van Barca kent bijna iedereen en ieder seizoen keren ze terug op het FC Barcelona thuisshirt 2018-2019. Een andere verandering is het Nike logo op de linkerborst in het geel met witte accenten voor de sponsoren. We zagen eerder al bij Barcelona shirts 2018-2019 de vernieuwde accenten naar voren komen. De voetbalshirts beschikbaar in de normale variant, Vapor of replica variant. Ga voor een Nike Barcelona Vapor shirt 2018-2019 kost rond de €124,95 en een replica voetbalshirt al vanaf €14,95. Een groot verschil is het ontbreken van de kledingsponsor Nike en andere technologie. Ieder Hier zien we het prachtige “Barca” logo op de voorkant met een prachtige vormgeving.

  • FC Barca website
  • Barça, Blaugrana, Laietans
  • 100% polyester
  • Nike logo en Barca logo
  • Dri-Fit materiaal
  • Messi en Suarez
  • Camp Nou

barcelona thuisshirts 2018-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *