FC Bayern Keepersshirt 2018-2019

fc bayern keepersshirt 2018-2019Net als Manuel Neuer het FC Bayern keepersshirt 2018-2019 kopen? Bij Voetbalshirtsdirect.nl ook een tenue keepers en bijpassend Bayern Munchen trainingspak 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Club: FC Bayern Munchen
  • In: senioren en kinderen
  • Kleuren: grijs en wit
  • Keepers: Manuel Neuer en Sven Ulreich
  • Bedrukking mogelijk

De adidas keeperskleding en keepersshirts verkrijgbaar voor kinderen, dames en heren. Wens jij de beste prijs? Shop direct via direct bestellen het Bayern Munchen shirt keeper grijs 18/19.

FC Bayern Keepersshirt 2018-2019

Keeperskleding in de FCB store verkrijgbaar in de maten mini, kids, junior, kinderen, S, M, L, XL & XXL. De maten voor de kleinste fans van Manuel Neuer beginnen bij 98. Keepersshirts in het grijs met wit en bedrukking is natuurlijk weer mogelijk. Ga voor een Manuel Neuer en Sven Ulreich of kies je eigen naam en nummer. Een Bayern Munchen shirt keeper met naam en nummer kan niet retour worden gestuurd. De absolute sterkeeper van FC Bayern Munchen is een tijdje geblesseerd geweest. adidas ontworpen de shirts met clima-cool technologie voor een fris en droog gevoel. FC Bayern gaat aankomend seizoen niet alleen voor de Bundesliga en Duitse beker maar wil ook de Champions League graag winnen. Shop vandaag nog het FC Bayern keepersshirt 2018-2019.

Bayern Muchen Shirt Keeper Grijs 18/19

Ben jij al helemaal klaar voor het nieuwste seizoen van Bayern Munchen? We kijken uit naar de wedstrijden en het Bayern Muchen shirt keeper grijs 18/19. Wens je een compleet FCB keeperstenue? Ga dan ook voor het keepersbroekje en FCB keeperskousen 2018/2019 voor iedereen. Competities als Bundesliga, UEFA Champions League, DFB-Pokal en de Duitse supercup beginnen allemaal weer spoedig. We zijn benieuwd welke naam we mogen begroeten in het FC Bayern keepersshirt 2018-2019. In het midden natuurlijk de T van T-mobile en adidas logo op de schouders en linkerborst voor de dragen. Een FC Bayern Munchen logo op de linkerborst en natuurlijk de sponsoren nu ook op de schouder.

  • Voetbalclub: FC Bayern Munchen
  • Bundesliga, UEFA Champions League, DFB-Pokal en de Supercup
  • Hoofdsponsor: T-mobile
  • Kledingsponsor: adidas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *