FC Porto 3de Voetbalshirt Blauw 2019-2020

fc porto 3de voetbalshirt blauw 2019-2020Koop hier het FC Porto 3de voetbalshirt blauw 2019-2020. Het Europese voetbaltenue in onze FC Porto shop is er voor iedereen. Bekijk in onze voetbalshop ook eens het totaaloverzicht voetbalshirts.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: mini tot XXL
  • New Balance voetbalkleding
  • Donkerblauw met lichtblauw

Het prachtige Porto 3de voetbalshirt hebben we gezien tijdens de Europese wedstrijden. Een prachtig blauw Europees tenue voor de wedstrijden. We zijn benieuwd hoe ver ze gaan komen. 1 ding is zeker, ze gaan in ieder geval Nederland bezoeken als ze tegen Feyenoord moeten.

Moussa Marega en Danilo Pereira zijn de absolute sterspelers.

Het FC Porto 3e shirt is ontworpen door New Balance met de nieuwste technologieën. Deze technologieën zijn nodig voor het afvoeren van vocht. In het midden uiteraard MEO als hoofdsponsor. Wil je een FC Porto 3de shirt bedrukken? Je kunt natuurlijk gaan voor de sterren als Vincent Aboubakar of als een Marenga shirt. Bestel snel het prachtige FC Porto voetbalshirt of ga voor een compleet Europees tenue en maak je klaar.

FC Porto 3de Voetbalshirt Blauw 2019-2020

In de online FC Porto voetbal fanshop van Voetbalshirtsdirect.nl het blauwe Porto Europa League shirt. Voetbalkleding en tenues zijn beschikbaar in de maten kinder, junior, vrouwen, dames, heren en mannen maten.

+ Football Club Porto

+ New Balance voetbalkleding

+ 3rd wedstrijden

+ Kleuren: blauw / donkerblauw

+ UEFA Champions League winnaar 2004

FC Porto doet het al jaren goed in Europa met in 2011 de winnaar van de Europa League. Iedereen weet misschien 2004 nog met Mourinho als trainer toen de UEFA Champions League werd gewonnen. Je kunt nu lekker los met de nieuwste kleding van FC Porto.

  • Club: FC Porto
  • UEFA Champions League winnaar 2014
  • New Balance is de kledingsponsor
  • Hoofdsponsor: MEO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.