FC Porto Uitshirt Geel Blauw 2019-2020

fc porto uitshirt geel blauw 2019-2020Koop hier het FC Porto uitshirt geel blauw 2019-2020. Naast het unieke uitshirt hebben we uiteraard ook het FC Porto thuisshirt 2018-2019. Je kunt de kleding bestellen en binnen 2 werkdagen in huis hebben. Zou jij dit voetbalshirt dragen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €56.15
  • Beschikbaar in: kind tot XXL
  • New Balance voetbalkleding

Aan het FC Porto uitshirt geel met blauw valt direct één ding op. Niet alleen de kleur maar ook de vormgeving. In het midden natuurlijk weer MEO als hoofdsponsor. Afgelopen seizoen hadden we nog te maken met een navy blauw camouflage voetbalshirt. Ga ook eens langs bij het FC Porto 3de voetbalshirt blauw 2019-2020.

Stelling: FC Porto wordt met gemak kampioen van Portugal

Het Porto uitshirt is ontworpen door New Balance. Een aantal jaren geleden was het nog Warrior Sports die het ontwerp voor haar rekening nam. De New Balance technologie zit in het hele tenue en zorgt voor een comfortabel en droog gevoel. Het voetbalshirt is slimfit ontworpen en heeft een perfecte pasvorm. Uiteraard vinden we naast het Porto logo ook het New Balance logo op het Porto uitshirt.

FC Porto Uitshirt Geel Blauw 2019-2020

Het FC Porto shirt geel gaan we terug zien buiten het prachtige stadion “Estadio do Dragao” van FC Porto. Het voetbalshirt gaan we uiteraard terug zien in de BWIN Liga, de nationale beker en de Europa League. Al moet gezegd worden dat ze niet zomaar ver gaan komen.

+ Football Club Porto

+ Competitie: BWIN Liga

+ New Balance kleding

+ Stadion: Estadio do Dragao

Wil je een voetbalshirt bedrukken? Je kunt natuurlijk kiezen om je favoriete speler te laten bedrukken of je eigen naam en nummer. We hebben van New Balance ook het Celtic thuisshirt 2018-2019 als je niet zo’n fan bent van FC Porto! Heeft u nog vragen over het Porto uitshirt? Neem gerust contact op met info@voetbalshirtsdirect.nl.

  • Football Club Porto
  • Stadion: Estadio do Dragao
  • Competitie: BWIN Liga en Champions League
  • Hoofdsponsor: MEO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.