FC Utrecht Rood Zwart Trainingspak 2019-20

fc utrecht rood wit trainingspak 2019-20We hebben in onze shop het FC Utrecht rood zwart trainingspak 2019-20. Je kunt deze bestellen voor kinderen, dames en heren. Voor iedereen dus met nu hele unieke kleuren. Liever helemaal zwart? We krijgen deze over een tijdje ook in de shop.

direct bestellen vsd

  • Club: FC Utrecht
  • Via de button naar Voetbalshirtskoning.nl
  • Replica trainingspakken

De kleding en in het bijzonder trainingspakken zijn geweldig om in de ontspannen. Je kunt lekker op de bank hangen of lekker sporten in de Namaak trainingspakken. Via de button ga je naar Voetbalshirtskoning.nl waar je een groot assortiment vindt. Bestel je het FC Utrecht presentatiepak rood met zwart dan ontvang je deze morgen al in huis. Zoek je nog iets extra’s of hebben wij iets niet aangeboden? Laat het ons weten en wij gaan los.

FC Utrecht Rood Zwart Trainingspak 2019-20

Een nieuwe trainer en bij een nieuw seizoen horen ook veranderingen in de kleding. Een andere verandering is de replica variant van het officiële trainingspak. Het is een verandering waar je u tegen zegt. De kwaliteit gaat dus omhoog maar de uitstraling is ook direct stukken beter. Ontworpen van 100% polyester en de panelen zorgen voor extra frisheid. Je kunt dus nog lekker sporten in de vernieuwde kleding.

  1. John vd Brom gaat voor aanvallend voetbal zorgen
  2. Europees moeten we de groepsfase halen
  3. De top 5 van de Eredivisie is gewoon realistisch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *