Home » FC Utrecht » FC Utrecht Trainingspak 2017-2018

FC Utrecht Trainingspak 2017-2018

fc utrecht trainingspak 2017-2018Het FC Utrecht Trainingspak 2017-2018 nu in onze FC Utrecht fanshop naast het FC Utrecht thuisshirt 2017-2018. Een Hummel trainingspak kopen? Het betreft een goedkoop trainingspak met een prachtige kleurencombinatie

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €54.99
Beschikbaar in: 116 tot XXL
Hummel Trainingskleding
Outlet trainingspakken
Morgen in huis

Het FC Utrecht trainingspak 2017-2018 is zo speciaal vergeleken met andere voetbal trainingspakken omdat het een goedkoop trainingspak betreft. Een Hummel voetbal trainingspak is uitgerust met vijf ritsen om je spullen in op te bergen. FC Utrecht trainingspakken hebben een prachtig rood trainingsjack en een zwarte Hummel trainingsbroek. Onze partner heeft verder trainingspakken voetbalclubs van diverse merken en varianten. Bekijk hieronder de prijs van het FC Utrecht trainingspak.

FC Utrecht Trainingspak 2017-2018

Het Hummel FC Utrecht Trainingspak bestaat natuurlijk uit de FC Utrecht trainingsjack en FC Utrecht trainingsbroek. Een populair FC Utrecht trainingspak is te verkrijgen voor jong en oud en gemaakt van 100% polyester. Een echte FC Utrecht fan dan mag het trainingspak zeker niet ontbreken. Het voetbal trainingspak is ontworpen een technologie om het trainingspak heerlijk en comfortabel te laten aanvoelen. Hieronder het FC Utrecht kids trainingspak. Bekijk ook eens het FC Utrecht uitshirt 2017-2018 en FC Utrecht bekershirt 2017-2018.

FC Utrecht Trainingspakken

FC Utrecht trainingspakken zullen worden gedragen voor een wedstrijd maar ook tijdens interviews. We hebben de trainingspakken al voorbij zien komen op de reservebank maar ook onderweg naar een wedstrijd. Een geweldig goedkoop trainingspak waar je heerlijk in kunt sporten of lekker te ontspannen op de bank. Een zacht en comfortabel trainingspak om ook zelf lekker in te trainen. Bekijk de mogelijkheden nu bij onze partner en je kunt morgen al in een FC Utrecht trainingspak rondlopen. Overige FC Utrecht artikelen zoals het FC Utrecht thuisshirt en meer vind je in onze FC Utrecht fanshop. Shop daarnaast ook de trainingsshirts, Pre-match shirts en merchandise van Football Club Utrecht.

2 Reacties

  1. Ik wil graag voor mijn kleinzoon een FC Utrecht trainingspak kopen. Maat 116. Kan ik nergens vinden totdat ik deze site tegenkwam. Hier staat het nieuwe trainingspak te koop, maar als ik wil bestellen kom ik op de site van Voetbalshop terecht die het trainingspak niet te koop heeft. Trouwens niets van de FC.
    Hoe kan ik aan dit kids trainingspak komen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *