Fenerbahce Voetbalshort Thuis 2019-2020

fenerbahce short thuis 2015-2016Zo hier is dan het Fenerbahce voetbalshort thuis 2019-2020. Een leuk begin als je bezig bent met het complete tenue of gewoon lekker voor de training. Heb je bijvoorbeeld het Fenerbahce thuisshirt 2019-2020 al dan zoek je nog 1 laatste stuk en wel de sokken.

direct bestellen vsd

  • adidas voetbalshorts
  • Beschikbaar in: junior, dames en heren maten
  • Gratis thuisbezorgd boven €70,00!

Hieronder krijg je wat meer informatie over het Fenerbahce voetbalshort thuis 2019-2020 en kijken we vooruit. Na een lastig seizoen rapen we alle moed weer bij elkaar en wachten we af. Ben je een groot fan? Dan is het Fenerbahce tenue 2019/2020 ideaal om in het bezit te hebben. Ga los met de kleding van deze topclub uit Turkije.

Een complete gekkenhuis wanneer de Fenerbahce ultras op de tribunes klimmen – Ultras

adidas heeft het ontwerp van het Fenerbahce voetbalshort thuis 2019-2020 op zich genomen. Toch blijft het ieder jaar weer lastig om aan de Fenerbahce kleding te komen. Om het jou als voetballiefhebber gemakkelijk te maken, hebben wij online alle aanbieder bekeken en de beste prijs gevonden. Komt de kleding op de markt dan hoor je dat natuurlijk meteen. Wanneer zien we de kleding? Tijdens de thuiswedstrijden in het Sukru Saracoglu stadion. Je vindt via de blauwe link info van Wikipedia.

Fenerbahce Voetbalshort Thuis 2019-2020

ZO hier is dan het Fenerbahce voetbalbroekje thuis 2019/2020. De prijs is sowieso lekker van een short. Je kunt deze bestellen vanaf €29,95. Op de zijkant van het voetbalbroekje zijn de bekende adidas strepen weer terug te vinden. Op het rechter bovenbeen vind je het Fenerbahce logo met de 3 gele sterren erboven. Verder is het broekje ontwikkeld met Clima-cool technologie. Dit betekent dat wanneer je transpireert het vocht wordt afgevoerd. Op deze manier blijft het broekje lekker droog op de huid aanvoelen en zal dus niet plakkerig worden.

  • Club: Fenerbahce SK
  • Kleding: adidas Climacool
  • Competitie: Super Lig
  • Seizoen 2019/2020

Altijd een voetbalreis Fenerbahce willen maken? Laat het ons weten en wij zoeken de beste prijs voor je. Je kunt kiezen uit een verzorgde reis inclusief vlucht of alleen Fenerbahce voetbaltickets. Hieronder kan je even genieten van de Ultra’s van Fenerbahce.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.