Feyenoord Droomparken Tenue Uit 2020-2021

feyenoord droomparken tenue uit 2020-2021Jaja een compleet Feyenoord Droomparken tenue uit 2020-2021 in de fanshop. Als je het nieuwe seizoen gaat beginnen met sporten hoort daar ook de nieuwste voetbalkleding bij. Zoals je gewend bent hangen de tenues in de rekken voor heren, dames, kinderen en baby’s.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • adidas voetbaltenues
  • In: kind, heren, dames en baby

Als we zo de beschikbaarheid noemen moet we daar natuurlijk ook de exacte maten bij vermelden. Voor baby’s vanaf 90 cm tot 176 cm voor kids rond de 15 jaar. Als we naar de senioren tenues kijken dan beginnen deze bij XS tot XXXL. Via de button hierboven kom je bij onze kersverse aanbieder Feyenoordfanshop.nl uit. Je weet dus zeker dat je kwaliteit koopt en je helpt de club hier ook financieel mee. Laat ons weten wat je van het tenue vindt! We hebben bijvoorbeeld ook het adidas Feyenoord thuistenue baby minikit 2022-23.

Kies een compleet Feyenoord Rotterdam tenue om volledig als FR fan naar de training of sportschool te gaan!

Feyenoord Droomparken Tenue Uit 2020-2021

Het is het eerste complete tenue van FR bij ons. Wij vergelijken de prijzen maar als er maar 1 aanbieder is, is dit niet zo moeilijk. Twijfel je nou over de kosten? Je kunt ook een los adidas Feyenoord uitshirt 2020-2021 bestellen en zo wat tientjes besparen. Een andere optie is om broekjes en sokken van voorgaande jaren te bestellen. We wensen je veel plezier met het nieuwe tenue en hopen allemaal op een succesvol seizoen.

  • Club: Feyenoord Rotterdam
  • Voetbaltenues ontworpen door adidas
  • Bestaande uit het shirt, broekje en sokken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *