Feyenoord Keepersshirt 2018-2019

feyenoord keepersshirt 2018-2019In het oranje met zwarte accenten het Feyenoord keepersshirt 2018-2019 of een shirt zoals het adidas Feyenoord Droomparken thuisshirt 2020-2021. In de Feyenoordfanshop.nl kleding voor kinderen, heren en vrouwen. Qurrent in het midden van het geweldig shirt voor keepers.

direct bestellen vsd

+ Feyenoord Rotterdam keeperskleding 2018/19

+ In: kids, junioren, heren, vrouwen

Het Feyenoord shirt keeper oranje 2018/19 ontworpen door adidas. Maak je tenue compleet met de shorts en bijpassende keeperskousen. Een gratis shirt via Qurrent maar ook Feyenoord kleding via Voetbalshirtskoning.nl.

+ adidas Clima-cool technology

+ Partners: Feyenoordfanshop.nl en Qurrent

adidas heeft het ontwerp van de Feyenoord shirt keeper 2018/19 op zich genomen. Op de afbeelding zie je al de geweldige oranje basiskleur afgewisseld met witte en zwarte accenten. Een oranje basiskleur hebben we nooit eerder gezien op het shirt. Ontworpen met Clima-cool technology en voorzien van mesh-gaatjes.Het adidas logo te vinden op de rechtersborst en Feyenoord Rotterdam logo op de rechterborst voor de drager. De nieuwste keepersshirts en voetbalshirts Feyenoord zijn gratis te verkrijgen als je overstapt naar Qurrent.  Ga ook voor het complete FR keepers tenue 2018-19.

Feyenoord Keepersshirt 2018-2019

Het Feyenoord shirt keeper 2018/19 is onderworpen met Clima-cool technologie en extra stevigheid voor het duiken. Tijdens het keepen blijft het shirt comfortabel en heeft het ook nog eens een geweldige uitstraling. Het Feyenoord keepersshirt 2018-2019 kan ook worden bedrukt met naam en rugnummer 1 of ander nummer. We zijn benieuwd naar de wedstrijden in de Eredivisie, KNVB beker en Europa. We hopen natuurlijk dat Feyenoord weer kampioen gaat worden maar de grootste vraag: wie staat er onder de lat?

  • Feyenoord Rotterdam
  • Clima-cool technology
  • 100% polyester
  • Hoofdsponsor: Qurrent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *