Feyenoord Roodzwart Uitshirt Kids 2020-2021

feyenoord roodzwart uitshirt kids 2020-2021Waarom ga je voor een Feyenoord roodzwart uitshirt kids 2020-2021? Als trouwe supporter van Feyenoord Rotterdam kom je niet alleen bij de thuiswedstrijden maar ook de uitwedstrijden. Een shirt met een normale pasvorm.

direct bestellen vsd

  • Feyenoord voetbalkleding
  • Gratis voetbalshirt actie Droomparken
  • adidas voetbalkleding

Als je zo kijkt naar de shirts van afgelopen seizoen dan blijft het altijd weer een verrassing. Een ontwerp van de Feyenoord Rotterdam uitkleding blijft altijd gewild! Zo zie je hier maar weer dat de donkere kleur terugkomt en dan nu me witte en rode accenten.

Wie met Feyenoord is grootgebracht, is niet meer klein te krijgen – Feyenoord Rotterdam

Draag jij de shirts liever naar de training of zit je fanatiek in het uitvak tijdens de wedstrijden van FR? We kunnen in ieder geval weer. Toch een vreemde tijd zo he. Wat vind jij van het nieuw Feyenoord uitshirt? Gaaf toch met de zwarte kleur en de rode accenten. Wil je toch liever een rood met witte variant? Ga dan naar het adidas Feyenoord thuisshirt 2022-2023! Let op onze site voor Droomparken acties.

Feyenoord Roodzwart Uitshirt Kids 2020-2021

Jaaaa! Het Feyenoord shirt is weer beschikbaar. Een leuk nieuwtje is onze nieuwste aanbieder Feyenoordfanashop.nl. FR voetbalshirts met naam kopen? Een bedrukking met naam en nummer is ook het nieuwe seizoen weer mogelijk. Bekijk hieronder de onthulling van het nieuwe uitshirt. Hoever denk jij dat Feyenoord nu gaat komen in Europa? Heb je een voorkeur qua loting van tegenstander?

  • FR uitshirts 2020/2021
  • Hoofdsponsor: Droomparken
  • Nieuwe autosponsor: BMW
  • Wedstrijden buiten: de Kuip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *