Feyenoord Shirt Copa Aanvoerder

feyenoord shirt copa aanvoerderHet Feyenoord shirt Copa aanvoerder of Rotterdam vest geweldige kleding voor in de Kuip of om te sporten. Een thuisshirt, uitshirt of andere wedstrijdkleding maar ook een Feyenoord retro shirt in de officiële shop. Het Feyenoord shirt in kinderen, dames en heren.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €64.95
Seizoen: n.v.t.
In: kids, dames, junior en senior
Retro voetbalshirts
Overzicht: Feyenoord artikelen

Feyenoord thuisshirt 2017-2018 kopen? We hopen dat we het nieuwe Feyenoord voetbalshirt kunnen aanbieden aan de consument. Wedstrijdkleding zal te zien zijn in de Eredivisie, KNVB beker en misschien de Champions League. We kijken allemaal weer uit hoe de Kuip los gaat wanneer Feyenoord de wedstrijden in de Kuip afwerkt.

Feyenoord Shirt Copa Aanvoerder

Het Feyenoord shirt Copa aanvoerder is volledig slimfit ontworpen met een clima-cool stof. Een Feyenoord voetbalshirt retro voelt dus altijd droog en heerlijk aan. Het Feyenoord retro shirt zal te verkrijgen zijn in alle vormen en maten. Een prachtige toevoeging van aan je Feyenoord collectie. Het t-shirt Copa is voorzien van rugnummer 9 en te verkrijgen in small, medium, large tot XXXL. In onze voetbalshop ook sjaals, vlaggen, bekers, tenues en trainingspakken van Feyenoord. Via de blauwe link Feyenoord artikelen komt je uit bij onze partner Voetbalshirtskoning.

Feyenoord Selectie

Uitmuntende spelers kunnen helaas bijna nooit behouden blijven voor de club. Nicolai Jörgensen zal waarschijnlijk al eerste de club verlaten. Rick Karsdorp, Terence Kongolo worden ook al gelinkt. Een paar jaar geleden had Feyenoord ook een leegloop met Bruno Martins Indi, Graziano Pelle, Daryl Janmaat en de Vrij verlieten Feyenoord voor het buitenland. Ook trainer Ronald Koeman ging zijn geluk in de Premier League beproeven. De Trots van Zuid heeft afscheid genomen van veel sterspelers. Bilal Basacikoglu heeft inmiddels een beetje zijn draai kunnen vinden. Welke spelers verwacht je welke nog meer zullen vertrekken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *