Feyenoord Shirt Thuis Bedrukt Legioen 2023-24

feyenoord shirt thuis bedrukt legioen 2023-24Hier heb je het Feyenoord shirt thuis bedrukt legioen 2023-24 in de winkel. Deze kan je bedrukken met alle spelers die je wenst. Doe het thuisshirt in de winkelwagen en daar kan je de hele selectie selecteren. In dit geval legioen met nummer 12.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Voorbeeld van de bedrukking
  • Hele selectie kan je kiezen

Zerrouki kan wel worden gekozen maar zijn nummer is nog niet bekend. Een nummer 12 met het legioen is niet afhankelijk van de transfermarkt. Hier zie je ook direct Prijsvrij vakanties aan de achterkant. Dit wordt niet door iedereen met gejuich ontvangen. Ga hier ook langs het Castore Feyenoord thuisshirt 2023-2024 voor meer informatie.

Je kunt natuurlijk ook je eigen naam en nummer bedrukken. Omdat de transfers nog in volle gang zijn is het altijd een risico om een speler van nu te bedrukken. Je kunt wel een jeugdspeler als Quilindschy Hartman, Wieffer of Antoni Milambo achterop bedrukken. Die zullen aankomend seizoen wel blijven. Ook nieuwelingen weten we zeker met Ramiz Zerrouki of Thomas van den Belt. Het is nog even wachten op het rugnummer.

Feyenoord Shirt Thuis Bedrukt Legioen 2023-24

Het is dus geen adidas meer maar een nieuw kledingmerk. Castore is gestikt op het voetbalshirt en best een gaaf logo als we het zo zien. Qua technologieën verandert er allemaal niet veel. Deze voelt ook gewoon fris aan en is deze ideaal om te dragen in de Kuip. Je kunt natuurlijk ook een castore feyenoord tenue thuis 2023-2024 laten bedrukken. Maak je klaar voor een nieuw seizoen Eredivisie voetbal en Champions League.

  • FR voetbalkleding
  • Castore shirts
  • Standaard pasvorm & 100% polyester
  • Bedrukking selectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *