Feyenoord Shirt Uit 2019-2020

feyenoord shirt uit 2019-2020Hoppa! Hier is het Feyenoord shirt uit 2019-2020 in de rekken van Voetbalshirtsdirect.nl. Wil jij naast een Feyenoord uitshirt ook het Feyenoord thuisshirt 2019-2020? Je kunt ze nu allemaal bestellen bij onze aanbieder Feyenoordfanshop.nl

direct bestellen vsd

  • Club: Feyenoord Rotterdam
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Uitwedstrijden
  • Overzicht: Feyenoord artikelen

Je kunt dus nu via de officiële kanalen het nieuwe Feyenoord shirt uit 2019-2020 bestellen. Aankomend seizoen kan je ook weer kiezen om je helden achterop de shirts te krijgen. We zijn blij met de komst van Feyenoord Rotterdam fanshop als nieuwe partner van ons. Wij kunnen je dan ook met alle trots het Qurrent Feyenoord shirt 2019/2020 tonen. Welke speler hoop jij dat Feyenoord gaat aantrekken in de zomer?

adidas voetbalkleding van FR heeft een normale pasvorm en ontworpen van 100% polyester!

Lekker toch als je gaat trainen om een Feyenoord shirt uit 2019-2020 te dragen. Daarnaast kan je ook gewoon chillen in de FR shirts. Giovanni van Bronckhorst zal in de zomer het schip verlaten en we zijn dan ook benieuwd naar zijn opvolger. Feyenoord wordt steeds meer populair overal ter wereld. Veel fansites worden opgericht in de meest verrassende landen. Daarom zie je nu ook steeds vaker het Feyenoord uitshirt 2019/2020. De prijzen van afgelopen jaren zorgen voor een goede flow in Rotterdam.

Next Prev
1 | Ben je eruit wat je wilt bestellen, dan kan je via direct bestellen naar Feyenoordfanshop.nl
2 | Zoek de juiste maat en vul je winkelwagen met de artikelen die je wenst
3 | Binnen 2 dagen heb je de artikelen in huis en kan je deze eventueel gratis retourneren
Next Prev

Feyenoord Shirt Uit 2019-2020

We weten nu dat het Feyenoord shirt uit 2019-2020 beschikbaar is in het blauw met felgele accenten. We hebben al wat unieke kleuren gezien voor het Feyenoord voetbalshirt. Afgelopen seizoen was het shirt blauw met witte accenten. Wat te denken van het gele trainingspak waar niet iedereen even blij mee was. De logo’s van adidas en Feyenoord logo zie je nadrukkelijk terug op het shirt. Qurrent is de hoofdsponsor en zien we in het midden van de shirts. Een slimfit ontwerp en het shirt valt gewoon zoals je hoort te verwachten.

“No matter if it’s a win, a lose or a tie, I’m Feyenoord till i die”

Hier het nieuwe uitshirt is te verkrijgen in kids, volwassen, baby en vrouwen maten. Het is ook mogelijk om een naam achterop het Feyenoord shirt uit 2019-2020 te laten drukken. Een naam en nummer brengen wel extra kosten met zich mee. Nieuwsgierig naar alle nieuwe voetbaltenues uit de competities in Engeland, Spanje, Duitsland en Italië, neem dan snel een kijkje in onze shop! We wensen je veel plezier met de Feyenoord aankopen.

  • Feyenoord Rotterdam kleding
  • adidas Clima-cool technologie
  • Slimfit pasvorm en 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *