Feyenoord Sjaal Komen Wij Uit Rotterdam

feyenoord sjaal komen wij uit rotterdamEen Feyenoord sjaal komen wij uit Rotterdam kopen? Nieuw in de voetbalshop voor de FR fans. Sjaals Feyenoord zijn ideaal om te dragen als goedkoper alternatief of als cadeau voor hem. Een totaaloverzicht van Feyenoord fan artikelen via “direct bestellen” hieronder.

direct bestellen vsd

Beschikbaar in: diverse fan sjaals
Kleding en merchandise
Feyenoord fan artikelen
Partners: Voetbalshirtskoning
Overzicht: Feyenoord artikelen

De Feyenoord sjaal komen wij uit Rotterdam met aan beide kanten een bedrukking. Aan de andere kant met ‘Ken je dat nie horen dan”. De afmetingen; 17cm x 150cm zijn normaal voor de voetbalsjaals. Een toffe sjaal voor de koude dagen maar ook voor zomerse dagen? Bestel de merchandise zoals ze sjaal in onze shop. Volg Voetbalshirsdirect.nl voor Feyenoord voetbalkleding maar ook ideale cadeau’s en fan items.

Feyenoord Sjaal Komen Wij Uit Rotterdam

De Feyenoord sjaal komen wij uit Rotterdam of Feyenoord Rotterdam sjaal rood wit zwart met tekst in het midden van de sjaal. Aan beide kanten van de sjaals de Feyenoord logos aan het eind. Een Feyenoord sjaal voorzien van de kleuren groen, wit met rood en zwart. De Feyenoord fanshop van Voetbalshirtsdirect met de nieuwste fan artikelen en cadeau’s voor hem en haar. Shop naast sjaals ook voetbalkleding Feyenoord voor de beste prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *