Feyenoord Tenue Thuis Rood Wit Zwart 2019-20

feyenoord tenue thuis rood wit zwart 2019-20Koop hier het Feyenoord tenue thuis rood wit zwart 2019-20 voor de wedstrijden in De Kuip. Je kunt ook kleinere maten bestellen zoals deze voor kinderen of als minikit . We wensen je vanaf hier heel veel plezier met de kleding.

direct bestellen vsd

  • Ga direct naar Feyenoordfanshop.nl
  • adidas voetbalkleding
  • Sponsor: Droomparken

Misschien is Droomparken sowieso even wennen op het shirt. Toch is het geheel prachtig met een zwarte short en kousen. Je kunt deze dus direct bestellen bij Feyenoordfanshop.nl en je hebt de kleding morgen in huis. Ga je voor een bedrukking nu de transfermarkt is gesloten? Dan duurt het iets langer. Let op! de bedrukte kleding kan helaas niet retour worden gestuurd. Je kunt het thuistenue ideaal dragen tijdens het sporten of wanneer trainingen weer gaan beginnen na de zomervakantie. Liever de nieuwste? Ga dan voor het Castore Feyenoord tenue thuis 2023-2024.

Feyenoord Tenue Thuis Rood Wit Zwart 2019-20

Het rommelt een klein beetje bij Feyenoord Rotterdam. Dit kunnen ze gemakkelijk verhelpen door wedstrijden te gaan winnen. Het eerste doel is de groepsfase van de Europa League. Je zal gaan zien dat alle spelers beter gaan worden. Ideaal om de wedstrijden te gaan volgen in het Feyenoord thuistenue. In de weekenden zie we deze natuurlijk ook voorbij komen. Wat vind je van het adidas ontwerp? Je zal tijdens warme dagen heerlijk aanvoelen door de Clima-cool technologie. Kies hier ook een adidas Feyenoord tenue thuis kids 2022-23.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool technologie
  • Mesh-panelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *