Feyenoord Trainingspak 2018-2019

feyenoord trainingspak 2018-2019Ga je voor een uniek item? Kies het Feyenoord trainingspak 2018-2019 samen met het adidas Feyenoord Droomparken thuisshirt 2020-2021. Een geel met wit en zwart presentatiepak is nooit eerder ontworpen. We gaan de adidas trainingskleding zien in de Eredivisie en KNVB beker.

direct bestellen vsd

+ Direct naar Voetbalshop.nl

+ In: heren, vrouwen, kinderen, junior

Het Feyenoord trainingspak 2018/19 met een kledingassortiment in het geel, wit met zwart. Ga direct voor je presentatie en trainingspakken. Allemaal ontworpen met de bekende adidas Clima-cool technology. Zie hier ook het Feyenoord trainingsshirt koeienpatroon 2019-20.

  • Geel, wit jack / zwarte trainingsbroek
  • Eredivisie, KNVB beker, Europa

FR voetbal presentatiepak 2018/19 met de meeste bijzondere kleuren ooit. In samenwerking met adidas met een Clima-cool technologie. Goeie kwaliteit maar ook een uniek design voor de spelers van Feyenoord Rotterdam en de supporters. Een voetbalbroek met zwarte basiskleur en trainingsjack met de bovenkant geel en daaronder wit. Afgelopen seizoen was het groen met zwart. adidas strepen over de schouders en het Feyenoord Rotterdam logo op jas en trainingsbroek. Het Feyenoord trainingspak 2018-2019 zal worden gedragen voor de wedstrijd en onderweg naar wedstrijden. Shop vandaag nog voor kids, junior, dames, vrouwen, heren en dames.

Op welke momenten in de week zou jij dit gele trainingspak met zwarte trainingsbroek dragen?

Feyenoord Trainingspak 2018-2019

Het FR voetbal presentatiepak 2018/19 ontworpen door adidas. Clima-Cool materiaal zodat het vocht naar de buitenste lagen wordt gedreven. Hoofdsponsor Qurrent zou zomaar een vinger in de pap kunnen hebben bij het ontwerp van het pak. Ideaal als je gaat sporten of trainen in de koudere maanden. Een trainingspak met handige steekzakken om je waardevolle spullen op te bergen. Feyenoord trainingspakken 2018-19 beschikbaar voor jong en oud in de Feyenoordfanshop.nl. Maak vandaag je Feyenoord Rotterdam collectie compleet of bekijk in onze Voetbalshop meer kleding en artikelen!

  • Feyenoord Rotterdam
  • adidas trainingskleding
  • Kleuren: geel, wit / zwart
  • 100% polyester / normale pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *