Home » Feyenoord » Feyenoord Uitshirt Kids 2019-2020

Feyenoord Uitshirt Kids 2019-2020

feyenoord uitshirt kids 2017-2018Waarom ga je voor een Feyenoord uitshirt kids 2019-2020? Als trouwe supporter van Feyenoord Rotterdam kom je niet alleen bij de thuiswedstrijden maar ook de uitwedstrijden. Wil je een rood met witte variant? Ga dan naar het Feyenoord thuisshirt 2019-2020! Let op onze site voor de Qurrent acties.

direct bestellen vsd

  • Feyenoord voetbalkleding
  • Gratis voetbalshirt bij Qurrent
  • adidas voetbalkleding

Als je zo kijkt naar de shirts van afgelopen seizoen dan blijft het altijd weer een verrassing. Een ontwerp van de Feyenoord Rotterdam uitkleding blijft altijd gewild? Draag jij de shirts liever naar de training of zit je fanatiek in het uitvak tijdens de wedstrijden van FR? Wat vind jij van het nieuw Feyenoord uitshirt?

Wie met Feyenoord is grootgebracht, is niet meer klein te krijgen – Feyenoord Rotterdam

Feyenoord Uitshirt Kids 2019-2020

Jaaaa! Het Feyenoord shirt is weer beschikbaar. Een leuk nieuwtje is onze nieuwste aanbieder Feyenoordfanashop.nl. FR voetbalshirts met naam kopen? Een bedrukking met naam en nummer is ook het nieuwe seizoen weer mogelijk. Bekijk hieronder de onthulling van het nieuwe uitshirt. Hoever denk jij dat Feyenoord nu gaat komen in Europa? Heb je een voorkeur qua loting van tegenstander?

  • FR uitshirts 2019/2020
  • Hoofdsponsor: Qurrent
  • Wedstrijden buiten: de Kuip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *