Feyenoord Voetbalsokken Thuis 2019-2020

feyenoord voetbalsokken thuis 2019-2020Zoek je goedkope artikelen om je winkelwagen te vullen? Ga voorde Feyenoord voetbalsokken thuis 2019-2020 voor een lekkere prijs. Je kunt de kousen dan weer combineren met een Feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2019-2020 en het thuisshirt. Wacht niet langer en kies de voetbalsokken welke zijn ontworpen door adidas.

direct bestellen vsd

Prijs vanaf €17,99
adidas Feyenoord kleding


Wat zijn de voordelen van de Feyenoord voetbalsokken thuis 2019-2020? Buiten een ontwerp voor een linker en rechterbeen zitten ze perfect in de voetbalschoenen. Je zal tijdens de trainingen dat direct merken vergeleken met normale sokken. Ze zijn ontworpen in de kleuren zwart met rode accenten. We noemen het ook wel eens het laatste puzzelstukje voor een compleet tenue. Sinds het kampioenschap is de Feyenoord kleding niet aan te slepen. In Nederland waren de Feyenoord Rotterdam artikelen altijd al populair maar nu kan het niet op. Wat te denken van de winst op Amsterdam met 6-1.

Als je terugdenkt aan de afgelopen seizoen, denk je dan aan de 6-1 op Amsterdam of het kampioenschap?

Een bezoek brengen aan De Kuip? Volg de acties via ons Facebookkanaal. We geven soms leuke uitjes weg of doen dan aan winacties. In dit geval zijn de Feyenoord voetbalsokken thuis 2019-2020 dan wel een erg klein cadeau. Ook dit seizoen is een samenwerking met adidas. Je bent bij adidas zeker van een uitermate comfortabel voetbed maar ook geweldige pasvorm. Het voetbed is ontworpen zodat blaarvorming voorkomen kan worden. Daarnaast hebben de kousen een ergonomisch design. We wensen je wederom een mooi voetbalseizoen.

Feyenoord Voetbalsokken Thuis 2019-2020

Als we kijken naar de kleuren dan zijn de Feyenoord kousen thuis 2019/2020 ook weer herkenbaar. Thuiskleuren die we terug gaan zien om de week in de Kuip. Zoals gezegd heeft adidas het ontwerp van de Feyenoord voetbalsokken thuis 2019-2020 op zich genomen. adidas ontwerpt voetbalkleding met het bekende Clima-cool materiaal. Het materiaal zorgt voor een perfect zitcomfort. Mocht je gek zijn op wintersport dan zijn de sokken ook nog eens heerlijk om te dragen. Denk je nou van joh: ik ga voor de nieuwste uitkousen? Klik dan op Feyenoord voetbalkousen uit rood 2020-2021.

  • Feyenoord Rotterdam
  • Seizoen 2019/2020
  • Comfortabel voetbed
  • adidas Clima-cool
  • Kleuren: zwart met wit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.