Feyenoord Zwart Voetbalbroekje Thuis 2019-2020

feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2019-2020Zie hier! Een nieuw Feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2019-2020 voor jou. Tip van ons! Mooi voor de trainingen maar wat te denken als zwembroek :). In de Feyenoordfanshop naast een short ook de Feyenoord voetbalsokken thuis 2019-2020. Bij een nieuw voetbalseizoen horen dan ook wel nieuwe shorts zoals deze.

direct bestellen vsd

Club: Feyenoord Rotterdam
Scoor direct bij Feyenoordfanshop.nl
Beschikbaar in: kids, junior, heren en vrouwen


Een short is altijd een leuk item om aan te schaffen. Lekker om een normaal bedrag te betalen voor een Feyenoord short thuis 2019/2020. Ben je nou bezig om een compleet FR voetbaltenue te krijgen is dit een punt dat je goed op weg bent. We hopen ook spoedig de adidas Feyenoord trainingspakken om een rij te zetten zodat je helemaal los kan gaan. Houd je het assortiment in de gaten? Bijvoorbeeld een adidas Feyenoord shirt thuis kids 2019-2020 is wel het belangrijkste maar dan ook iets duurder. We hopen je te kunnen voorzien van trainingsshirts, kleding, cadeau’s en meer Feyenoord.

Voetbal blijft voetbal, dat is ook het mooie aan voetbal – Giovanni van Bronckhorst

Als je naar de afbeelding kijkt van het Feyenoord zwart voetbalbroekje thuis 2019-2020 valt niet direct iets op. We weten wel dat het broekje in de Kuip te zien zal zijn. adidas heeft een mooi geheel kozen als je ook kijkt naar het thuisshirt en voetbalsokken. Naast het Feyenoord thuis tenue 2019/2020 hebben we een tal van artikelen zoals sjaals en vlaggen. Laat je dus zien tijdens de thuiswedstrijden in de Rotterdamse Kuip. Het Feyenoord voetbalbroekje thuis 2019-2020 is natuurlijk ook geschikt voor al je trainingen of tijdens het sporten in het algemeen.

Feyenoord Zwart Voetbalbroekje Thuis 2019-2020

Op het Feyenoord voetbalshort zie je uiteraard de geborduurde logo’s. Je kunt ook losgaan met initialen of een nummer. Een adidas voetbalshort is gemaakt van 100% polyester met een vrij normale pasvorm. We noemde net als adidas en dan kan je in 1 adem ook Climacool noemen. Dit zorgt er voor dat vocht wordt geabsorbeerd en je broekje voelt droog en comfortabel aan. We zijn benieuwd naar het nieuwe seizoen. Zit er een prijs in of gaan we gewoon mooie wedstrijden zien. Meer voetbalkleding? Shop ook de adidas trainingspakken maar ook Feyenoord truien, vesten en meer Feyenoord.

  • Voetbalbroekje seizoen 2019-2020
  • Logo’s geborduurd
  • 100% polyester
  • Climacool materiaal
  • Kinderen, vrouwen en heren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.