Gabriel Jesus City Thuisshirt 2019-2020

gabriel jesus city thuisshirt 2019-2020Koop hier het Gabriel Jesus City thuisshirt 2019-2020 in de Manchester City shop. Het Puma Manchester City thuisshirt 2022-2023 kan je ook bedrukken met andere naam. Hier eerste de held uit de spits van the Citizens.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Bedrukte voetbalshirts
  • Meer info over aanbieder: Unisportstore

Het rugnummer voor het Gabriel Jesus voetbalshirt is 9. De ster is geweldig populair onder de fans. Een thuisshirt met naam is te verkrijgen als Gabriel Jesus thuisshirt kinderen, dames en de gangbare maten voor senioren. De Braziliaanse superster is voor een slordige 30 miljoen overgekomen van Palmeiras. Inmiddels is dit alweer 3 jaar geleden. Zo snel gaat de tijd ;). Shop direct de voetbalkleding en stop deze in de winkelwagen. Je kan daar een naam en nummer selecteren en dus ook van Gabriel Jesus.

Gabriel Jesus scoort veel maar is niet de onbetwiste nummer 1. Gaat dat veranderen in het seizoen 2019/2020?

Gabriel Jesus City Thuisshirt 2019-2020

De spits is een nieuwe held in wording. Bij zijn debuut tegen Tottenham Hotspur wist hij te scoren maar deze werd afgekeurd. We hopen op een mooie toekomst voor deze held. Het thuisshirt is te bedrukken met Gabriel Jesus maar ook het uitshirt en Europese voetbalshirt kan ook voor Jesus worden ontworpen. Wens je een trainingspak of trainingskleding zoals Jesus? Trainingspakken Gabriel Jesus zijn te bedrukken met nummer. Merchandise zoals sjaals en vlaggen van deze Braziliaanse voetballer? In de Manchester City shop gaat het allemaal tevoorschijn komen. Bekijk hieronder alvast hoogtepunten van deze superster.

  1. Jesus moet dit seizoen Aguero uit de basis gaan spelen
  2. Als spits van City verwachten we minimaal 15 goals

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.