Home » Galatasaray » Galatasaray Tenue Minikit 2018-2019

Galatasaray Tenue Minikit 2018-2019

galatasaray tenue minikit 2018-2019Fans vanaf 3 maanden het Galatasaray tenue minikit 2018-2019, voetbaltenues en Galatasaray shirts in de store. Ontworpen in samenwerking met de grote sportgigant Nike in de Galatasaray store.

direct bestellen vsd

  • Club: Galatasaray
  • Prijs: vanaf €64,95
  • Beschikbaar in: kids, junioren en senior
  • Seizoen: 2018/2019

Galatasaray tenues 2018/2019 bestaan uit het Galatasaray thuisshirt 2018-2019, het voetbalbroekje en de voetbalkousen. De voetbalkleding thuis is in het seizoen te zien in de Süper Lig en Turkse Beker.

Het Galatasaray tenue miniki 2018-2019 is inmiddels in het rood met oranje te vinden in onze voetbalshop. In de competitie is Galatasaray terug te vinden in de top 3 wat dus ook voor volgend seizoen weer goede kansen biedt om op het internationale toneel te gaan spelen. Hierboven is de enige aanbieder van het voltallige Galatasaray tenue 2018-2019 terug te vinden, inclusief de prijs. Daarnaast is het mogelijk uw favoriete speler op het tenue te laten bedrukken. Bekijk daarnaast nu ook het immens populaire Galatasaray thuisshirt 2018-2019, uitshirt en het trainingspak. GS uit de Super Lig gaat al jaren voor het kampioenschap.

Galatasaray Tenue Minikit 2018-2019

Het Nike GS tenue kids 2018-19 is zoals gezegd ontworpen door Nike en is uitgekomen met een bijzonder opvallend design. Een GS thuisshirt is ontworpen met een oranje basiskleur, afgewisseld met de bekende rode kleur van de club. De moderne kraag van het voetbalshirt maakt het een lust voor het oog doordat deze netjes aansluit op de nek. Links het logo met de 3 sterren. Het Nike logo is in het wit terug te vinden op de rechter borst. Zoals we wel vaker zien bij de ontwerpen van Nike is er aan de zijkant een streep terug te vinden die het voetbaltenue een extra dimensie meegeeft. Ook het voetbalbroekje en de kousen zijn voorzien van de oranje basiskleur met Bordeaux rode accenten.

Het Galatasaray tenue minikit kinderen bestaande uit kousen met een bijzonder fenomeen. Het voetbed van de kousen zijn ontworpen met een ergonomisch design. Hierdoor zal het voetbed ten alle tijden een aangename pasvorm hebben voor ieder persoon. Nike heeft gebruik gemaakt van haar beroemde Dri-Fit technologie. Dit houdt in dat wanneer je op het voetbalveld staat en begint te transpireren, dit vocht gelijk naar de buitenste lagen van de stof wordt afgevoerd. Op deze manier blijft de kleding dus altijd lekker droog aanvoelen op je huid. Maak dus vandaag nog je Galatasaray collectie compleet met dit schitterende Galatasaray tenue minikit 2018-2019.

  • Galatasaray Spor Külübü
  • Cim Bom Bom
  • Nike Dri-FIT kleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *