Galatasaray Trainingspak 2018-2019

galatasaray trainingspak 2018-2019In het rood met oranje accenten het Galatasaray trainingspak 2018-2019. Het pakt heeft dezelfde kleuren als het thuisshirt van dat seizoen. Wat vind jij van het nieuwe trainingspak van GS?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €49.99
  • Beschikbaar in: S tot 3XL
  • Nike Dri-FIT voetbalkleding

Het Galatasaray trainingspak 2018-2019 is nog maar kort gelanceerd en zal minimaal tot juni of juli worden gedragen door de sterspelers van Galatasaray Instanbul. Kies hier ook het Nike Galatasaray thuisshirt 2020-2021.

Iedereen die Galatasaray een warm hart toedraagt wil het Galatasaray trainingspak 2018-2019 hebben. Het zal veel voorkomen dat sterspelers worden ingezoomd in het GS trainingspak 2018/19. Wat is mooier om in hetzelfde pak te lopen als deze top voetballers. Op onze site vergelijken wij de prijzen zodat je altijd de goedkoopste prijs hebt. De populariteit is zo groot binnen en buiten Turkije dat het volledige tenue inclusief trainingspak zeer gewild is. Je kan nu lekker in je voetbalshirt rondlopen met daarover het pak. Veel grote spelers hebben in het verleden het trainingspak voetbalclubs om de schouders gehad. Een aantal van deze spelers zijn Hakan Sukur, Hasan Sas en Gheorghe Hagi wat het Galatasaray trainingspak 2018-2019 nog meer gewild maakt. Een complete collectie mag niet ontbreken voor de echte club fan.

Galatasaray Trainingspak 2018-2019

De GS trainingspakken 2018/19 is zoals niemand had verwacht in het wit met zwart te bewonderen. De mooie witte basiskleur wordt afgewisseld met rode accenten. Het Nike trainingspak presentatie 2018-19 is ontworpen in samenwerking met Nike. Kleding Nike wat altijd gegarandeerd staat voor het gebruik van het Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren snel afgevoerd zodat je trainingspak Galatasaray rood zwart 2018/19 altijd droog en comfortabel aanvoelt. Op de rechterborst van het trainingsjack vind je het Nike logo in het rood en het club logo op de linkerborst. Op de trainingsbroek zwart vind je tevens de rode accenten. Het Nike logo en de streep aan de zijkant van de broek zoals we gewend zijn van Nike. Maak dus vandaag nog je tenue compleet met het Galatasaray trainingspak 2018-2019 zodat iedereen weet dat dat de club is die je uit wil dragen.

Aangezien Galatasaray in de Champions League, competitie en beker actief is zullen we het Galatasaray trainingspak 2018-19 veelvuldig op televisie maar ook in het straatbeeld tegenkomen. Het pak wordt vooral gezien wanneer spelers gaan warmlopen voor de wedstrijd en wanneer de camera de reserve spelers filmt. Trainingspakken voor de beste prijs bij Voetbalshirtsdirect.nl. Bekijk daarnaast ook het voetbalshirt en trainingspak welke nieuwe is. Wanneer je geen genoeg kunt krijgen van de kwalitatieve kleding van GS ook trainingsshirts.

  • Club: Galatasaray
  • Dri-Fit materiaal
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren
  • 100 procent polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *