Home » Galatasaray » Galatasaray Voetbalkousen Thuis 2018-19

Galatasaray Voetbalkousen Thuis 2018-19

galatasaray voetbalkousen thuis 2018-19Bordeaux rode sokken met oranje accenten als Galatasaray voetbalkousen thuis 2018-19. Shop ook een Galatasaray thuisshort wit 2018-2019 om nog meer te kunnen dragen tijdens de training. Wanneer draag je bijvoorbeeld de voetbalkousen?

direct bestellen vsd

+ GS thuistenues, voetbalsokken 18/19

+ Maat: 30 t/m 50

De kousen ontworpen door Nike voor de thuiswedstrijden. Hierdoor de kwaliteit voetbalsokken welke kunnen worden vergeleken op basis van prijs en beoordeling. Ga ook voor de Manchester United voetbalsokken thuis 2019-2020 die ook in deze kleur zijn te verkrijgen.

Voorzien van de GS kleuren rood en oranje op de voetbalsokken. Nike heeft de Galatasaray voetbalkousen thuis 2018-19 ontworpen met luchtdoorlaatbaren technologieën. Je ziet de Nike band in het midden van de sokken met een rode Nike swoosh. Onder het Nike logo staat GS geborduurd in het oranje. Een groot voordeel van de nieuwste sokken is een ondersteunend voetbed. Een ergonomisch design en een passende linker en rechter-sok. Je zult de voetbalsokken dus niet voelen tijdens het dragen in de voetbalschoenen. We kijken nu al uit naar de wedstrijden in Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena.

Galatasaray Voetbalkousen Thuis 2018-19

Zoals gezegd gaan we de Nike GS sokken rood 2018/2019 zien in de Türk Telekom Arena. De kousen zijn uiteraard weer ontworpen in samenwerking met sportgigant Nike. Dri-FIT is het materiaal waardoor vocht niet blijft hangen in de sokken maar naar buiten wordt gedreven. De Galatasaray voetbalsokken thuis 2018-19 gaan we zien tijdens de Süper Lig wedstrijden en Turkse beker. Daarnaast is de club uit Istanbul kampioen geworden en dat wil zeggen Champions League. Cim Bom zoals de club wordt genoemd had een Europese staf maar deze is uitgezeten. Maak vandaag nog je Galatasaray tenue 2018-2019 voor de wedstrijden van volgend seizoen. Bekijk in de GSStore de Nike Galatasaray voetbalkleding maar ook trainingspakken voetbal, tenues, kleding voor iedereen.

  • Galatasaray Istanbul
  • Bijnaam: Cim Bom
  • www.galatasaray.org
  • Nike Dri-Fit materiaal
  • Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester

De Galatasaray voetbalsokken thuis net als het Galatasaray thuisshirt en het Galatasaray trainingspak weer ontworpen met een erg aantrekkelijk design. De Galatasaray voetbalsokken thuis zullen dit seizoen te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena kleurt prachtig rood / oranje tijdens de thuiswedstrijden. De kousen zijn uiteraard weer ontworpen in samenwerking met sportgigant Nike. Hierdoor ben je dus verzekerd van een geweldige kwaliteit voetbalsokken.

Galatasaray Voetbalsokken Thuis

galatasaray voetbalsokken thuis 2017-2018Zoals te zien op de afbeelding zijn de sokken voorzien van de thuiskleuren rood met oranje. De bovenkant van de Galatasaray voetbalsokken thuis heeft een opvallende oranje band en eronder bevind zich donkerrode basiskleur. Op deze basiskleur vinden we oranje accenten zoals het Nike logo op de schenen, met de letters GS eronder. Het voetbed is gemaakt met een ergonomisch design. Dit betekent dat de sokken een perfecte fit hebben voor ieder persoon en ze dus erg comfortabel zitten.

+ Voetbalsokken vorig seizoen

+ Rood / oranje

Het materiaal dat is gebruikt voor de Galatasaray voetbalsokken thuis  heet Dri-Fit. Dit zorgt ervoor dat vocht wordt afgevoerd tijdens het transpireren waardoor de kousen altijd lekker droog aan blijven voelen op de huid. Maak dus vandaag nog je Galatasaray tenue  compleet met deze schitterende Nike GS voetbalkousen rood. Bekijk nu ook het mooie de andere Nike Galatasaray voetbalkleding in de GS store! De kousen een onderdeel van het complete Galatasaray tenue. Bekijk hier het overzicht voetbalsokken.

  • Nike
  • Dri-Fit materiaal
  • 100% polyester

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *