Germany Shirt Dames 2019-2020

germany shirt dames 2019-2020Check hier direct het Germany shirt dames 2019-2020. Een lekker shirt om de wedstrijden van de Woman’s World Cup in te volgen. Wat is er nu veranderd? Het shirt heeft nog steeds een vrouwelijke pasvorm maar de diepe hals is aangepast. Daarnaast is het shirt ontworpen van 100% polyester en speciaal voor het WK.

direct bestellen vsd

  • Vrouwen WK voetbalshirts
  • Partners: Unisportstore
  • adidas Three Stripes

Hieronder krijg je meer informatie over de vormgeving en ontwerp van het Germany shirt dames 2019-2020. Zo kunnen we alvast melden dat je deze kan bedrukken aan de achterkant maar ook aan de voorkant met nummer. Je kan je dus helemaal klaar maken voor het WK voetbal vrouwen van 2019. Het Duitsland thuisshirt vrouwen 2019/2020 is ontworpen door adidas. De luchtgaatjes aan de zijkant die Mesh-gaatjes worden genoemd geven een fris gevoel voor de warme dagen of tijdens het sporten. In welke maten is het shirt dan beschikbaar? Bij Unisport hebben we de gangbare maten gezien van: xs tot xl.

In 2003 en 2007 wist het Germany women’s national football team de eerste plaats te behalen! Een team om zeker rekening mee te houden!

Germany Shirt Dames 2019-2020

We noemden hierboven al even een voetbalshirt bedrukken. Net als het thuisshirt kan het shirt voor €20,00 worden bedrukt en je kunt het ook nog eens naar eigen idee personaliseren. Uiteraard kan ook worden gekozen voor de sterren van het dames team. Je kunt ook een grote held als Mario Götze, Mats Hummels, Mesut Özil, Thomas Müller en Toni Kroos achterop het voetbalshirt krijgen. Een groot verschil met het Duitsland shirt voor mannen is vooral de pasvorm. Het Germany shirt dames 2019-2020 heeft een strakkere lijn en zit dus veel vrouwelijker dan een mannen voetbalshirt.

Populair in de Duitsland voetbal fanshop:

  1. Duitsland voetbalshirts
  2. Trainingspakken Adidas
  3. Hoodies en Sweaters
  4. Vlaggen
  5. Sjaals en T-shirts

Deutschland Deutschland über alles – volkslied

Ben je nog niet klaar met alleen het Duitsland thuisshirt vrouwen? Je kunt je tenue compleet maken met het Duitsland voetbalbroekje ten bijpassende voetbalkousen8. In aanloop naar het Wereldkampioenschap voetbal 2019 is dit natuurlijk ideaal. Het voetbalshirt voor vrouwen heeft een unieke dames pasvorm en zorgt voor de afvoer van nattigheid. Een ideaal voetbalshirt om in de sporten of uren te dragen thuis of onderweg. Heel veel plezier met het Germany shirt dames 2019-2020 en volg ons via Facebook of andere socials voor de nieuwste voetbalkleding.

  • Hoe ver komt het Duitse damesteam op het WK?
  • Welke voetballer is je favoriet uit het team?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *