Hamburger SV Thuisshirt 2017-2018

hamburger sv thuisshirt 2017-2018Het Hamburger SV thuisshirt 2017-2018 staat in de top 5 meest gewilde voetbalshirts 2017-2018 van de Bundesliga.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: S tot XL
  • HSV voetbalkleding
  • Outlet voetbalshirtts
  • HSV shop

Het Hamburger SV thuisshirt 2017-2018 zal worden gedragen in de Imtech Arena. Het prachtige stadion is de thuishaven van HSV. De afgelopen seizoenen ging het niet best met HSV dus we hopen allemaal op verbetering. Het HSV voetbalshirt 2017-2018 is gemaakt van 100% polyester en zal te verkrijgen zijn in diverse maten. Wij vergelijk de prijzen indien mogelijk zodat jij niet teveel betaalt. Bekijk in onze Hamburger SV shop ook het HSV uitshirt en trainingsshirts.

Hamburger SV Thuisshirt 2017-2018

Het HSV voetbalshirt 2017-2018 is ontwikkeld in samenwerking met adidas. Het nieuwe HSV voetbaltenue is gemaakt van 100% polyester. Door de ademende gaatjes voelt het voetbalshirt altijd heerlijk aan. Het logo van adidas vind je terug op de linkerborst in het blauw net als vorig seizoen. Het logo van HSV staat aan de linkerkant van het Hamburger SV thuisshirt 2018-2019. De grootste verandering zijn de horizontale strepen die in het rood en blauw door het midden lopen.

HSV Shirt 2017-2018

Het Hamburger SV voetbalshirt is dus merendeel wit. Een voetbalshirt bedrukken? Je kunt je eigen variant van het HSV shirt maken met naam en nummer. Uiteraard brengt dit extra kosten met zich mee. Het logo van Fly Emirates bevindt zich aan de voorkant in het blauw. De adidas strepen lopen in het blauw over de schouder naar beneden. Het Hamburger SV thuisshirt 2017-2018 ziet er net iets strakker uit dan vorig seizoen. Een prachtig voetbalshirt die zeker niet mag ontbreken in je collectie. De hele collectie van HSV is te verkrijgen in diverse maten.

  • HSV voetbalkleding
  • Stadion: Imtech Arena
  • Officiële website
  • Beschikbaar: kids, dames en senioren
  • Adidas wedstrijdshirts

Hamburger SV Geschiedenis

HSV is een club met een rijk verleden en opgericht in het jaar 1887. Op de erelijst is terug te vinden dat HSV 6 keer kampioen is geworden, 3 keer de beker, Europacup II en Europacup I heeft gewonnen. Afgelopen seizoenen gaat het niet best met de club uit Hamburg. De laatste keer dat HSV Europees speelde in de Europa League werd notabene PSV Eindhoven uitgeschakeld. De afgelopen twee seizoenen was zo rampzalig dat men steeds strijdt om degradatie te voorkomen. Hamburger SV is de club uit Duitsland die het langst op het hoogste niveau heeft gespeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *