HSV Voetbalsokken Thuis 2015-2016

hsv voetbalsokken thuis 2015-2016De HSV voetbalsokken thuis 2015-2016 nu te verkrijgen in de Hamburger SV shop! Net zoals het Hamburger SV thuisshirt 2017-2018 zijn de kousen een onderdeel van het HSV tenue.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs Senioren/kids: €13.00
  • Beschikbaar in: 1 universele maat
  • Competitie: Bundesliga

Het Hamburger SV thuis tenue van de club is voor dit 2015-2016 voetbalseizoen weer te zien tijdens de thuiswedstrijden. HSV komt, zoals wel duidelijk is, uit de stad Hamburg en is opgericht in 1887. De club speelt al sinds jaar en dag in de Duitse Bundesliga en is daarom ook in Nederland een club die erg populair is. Het tenue is voorzien van een paars blauwe kleur, welke wordt afgewisseld met een witte basiskleur door het gehele HSV voetbaltenue heen. Deze kleuren gaan we dit seizoen dus erg veel zien in de Imtech Arena. Ben je dus een echte fan van de Bundesliga en volg je alle clubs op de voet, dan is dit een artikel die je zeker in huis moet hebben. Klik hieronder door naar de goedkoopste aanbieder voor de nieuwe HSV voetbalsokken thuis 2015-2016!

HSV Voetbalsokken thuis 2015-2016

Deze zijn, net zoals erg veel clubs uit de Bundesliga ontworpen door het Duitse merk adidas. Een van de technologieën die adidas in huis heeft ontwikkeld is de Climacool technologie. Deze technologie verwerkt het merk in alle voetbalkleding die zij produceert. Wat hierdoor gebeurt is het feit dat vocht van het transpireren naar de buitenste lagen wordt afgezet. Doordat dit gebeurt blijven de sokken droog aanvoelen op je huid en zal de lichaamstemperatuur constant blijven. Verder zijn de HSV thuiskousen zo ontworpen qua design dat de scheenbeschermers erg goed blijven zitten en tevens comfortabel zitten. Ook het voetbed is ergonomisch ontworpen waardoor de pasvorm voor jong en oud lekker voelt. Wanneer je al een van de artikelen van Hamburger SV in huis hebt, dan zijn deze een mooie aanvulling op je tenue. Je kunt hier ook direct naar een voetbalwedstrijd Duitsland bezoeken voor sfeer en beleving.

Kenmerken van de sokken

  • adidas
  • Climacool
  • Bundesliga
  • HSV Shop
  • Seizoen 2015-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *