Home » IJsland shirt » IJsland Shirt 2018-2019

IJsland Shirt 2018-2019

ijsland shirt 2018-2019In het blauw met witte en rode accenten het IJsland shirt 2018-2019 in de WK voetbalshop. Inmiddels is het WK voorbij en kijken we uit naar de kwalificatie van het EK.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €79,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Errea voetbalkleding
  • IJsland voetbalelftal
  • WK voetbalshirts

Het IJsland shirt 2018-2019 is een opvallende in de reeks uitgekomen WK shirts 2018. Het betreft een prachtige blauw voetbalshirt met rode accenten. De kleurencombinatie kennen we natuurlijk van de nationale vlag van IJsland.

IJsland Shirt 2018-2019

Het IJsland shirt 2018-2019 is dus te verkrijgen voor alle IJsland supporters. Het prachtige Errea voetbalshirt is ontworpen met een normale pasvorm en zorgt voor een ideale lichaamstemperatuur tijdens de warme en koude dagen. Gemakshalve gaan we uit van de zon aangezien het Wereldkampioenschap voetbal in de zomer wordt gehouden in het warme Rusland. Errea voetbalkleding is misschien minder bekend maar is zeker voorzien van kwalitatief hoogwaardige kleding. Wens je meer WK voetbalshirts 2018 speciaal voor het WK voetbal 2018? Bekijk het assortiment in onze Voetbalshop. Het IJsland shirt zal worden gedragen tijdens het World cup voetbal 2018 in Rusland.

IJsland Wiki

IJsland is naast een prachtig land ook een succesvol land sinds 2016. Het was voor IJsland de eerste keer dat ze aanwezig waren op het Europees Kampioenschap voetbal 2016. In de voetbalshirts landen zien we altijd de kleurencombinatie van de vlag. De vlag is blauw met een rood kruis over de gehele vlag. De hoofdstad van IJsland waar ook alle thuiswedstrijden worden gespeeld is Reykjavik. We wensen de coach heel veel succes op het WK voetbal. IJsland associatie Knattspyrnusamband Íslands is trots op het land voor het behalen van een plaats op een eindtoernooi.

  • Iceland nationaal voetbalelftal
  • Hoofdstad: Reykjavik
  • associatie: Knattspyrnusamband Íslands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *