Home » Inter Milan » Inter Milan 3de Shirt 2018-2019

Inter Milan 3de Shirt 2018-2019

inter milan 3de shirt 2018-2019De zware wedstrijden in de Champions League met het Inter Milan 3de shirt 2018-2019. Een bijzonder design maar welke kleuren het precies zijn is moeilijk te zeggen.

direct bestellen vsd
  • Komt Inter weer terug aan de top?
  • Beschikbaar in: junioren, senioren en kids
  • Champions League voetbalshirts
  • Nike voetbalkleding
  • Club: Inter Milan FC

Inter Milan is een grote club in de Serie A. Trouwens niet alleen in de Serie A maar ook gewoon in Europa. Vroeger werden de shirts wereldwijd gedragen maar daar is in de loop van de jaren toch een afname ontstaan. Internazionale heeft toch nog veel volgers door de prijzen uit het verleden. De club uit Milaan is sinds de oprichting als enige nog nooit gedegradeerd naar een lagere klasse. Een hele prestatie om meer dan honderd jaar op het hoogste niveau te spelen hoor je nog iedere week rond galmen door de Inter Milan supporters. De wedstrijden in de Champions League met dit blauw, witte shirt of kies het Inter Milan shirt thuis 2018-2019.

Het Inter Milan 3de shirt 2018-2019 zullen we vaak voorbij zien komen op televisie. In ieder geval de 2 maal dat ze tegen PSV aantreden. De uitwedstrijden in de Italiaanse beker zullen worden afgewerkt in dit Internazionale voetbalshirt. Grote en bekende voetballers die het Inter Milan voetbalshirt in het verleden hebben gedragen zijn Dennis Bergkamp, Clarence Seedorf, Wesley Sneijder en Andy van der Meijde. Namen die geen introductie nodig hebben. We zullen gaan zien of Inter zich weer kan meten met de top van Europa. Vorig seizoen is alvast een goede stap gezet met de 4de plaats in de competitie. Nu doorzetten en hop naar de top.

Inter Milan 3de Shirt 2018-2019

Het Nike Inter Milan shirt 2018/19 ontworpen door Nike speciaal voor de Europese wedstrijden. Als jij een shirt mag bedrukken, welke naam zou je dan kiezen achterop? Zijn er nog spelers die je graag naar Internazionale ziet komen? De bekende voetbalshirt lijn zagen we deze week eerder met het Manchester City 3e shirt en het Galatasaray 3e shirt. De hele lijn staat bekende onder de noemer “Europese voetbalshirts 2018-2019”. Het Inter Milan voetbalshirt 2018-2019 heeft gelukkig wel de blauwe accenten al lijken ze net grijs. Wat vind jij van het 3rd shirt? Het klinkt als een variant van 538 met Maak ‘T Of Kraak ‘T.

Het Internazionale shirt Europees 2018-19 met een slimfit design. We willen je niet vermoeien maar noemen toch even Dri-fit. Het zorgt voor een droog gevoel en dat is toch lekker tijdens het sporten. Een voetbalshirt heeft dus een ideale pasvorm en zal altijd fris aanvoelen. Het voetbalshirt heeft de moderne uitstraling die je terugvindt in de kraag. De sponsor en het Nike logo zijn in het donkerblauw terug te vinden op het voetbalshirt. Het Inter Milan 3de shirt 2018-2019 is te bedrukken voor een extra bedrag. Heb jij een speler die je helemaal geweldig vindt? Bedruk deze of kies je eigen naam. Steun Inter in de Coppa Italia, Champions League en de Serie A met het shirt.

  • Voetbalclub: Inter Milan
  • Bijnaam: Internazionale
  • Clubkleur: blauw
  • Dri-FIT en Slim-fit
  • Kledingmerk: Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *