Home » Inter Milan » Inter Milan Blauw Trainingspak 2015-2016

Inter Milan Blauw Trainingspak 2015-2016

inter milan blauw trainingspak 2015-2016Het Inter Milan blauw trainingspak 2015-2016 nu in het navy blauw in onze Inter Milan shirt shop. Bekijk ook eens het lichtere Nike Inter Milan trainingspak.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,99
  • In: kinderen en senioren
  • Partners: Unisportstore en Voetbalshop
  • Nike trainingskleding
  • Sterspelers: Handanovic en Icardi

Het unieke Inter Milan blauw trainingspak 2015-2016 is een kleur die we vaker zien onder de trainingspakken voetbalclubs. Nike trainingspakken van Inter Milan worden allemaal voorzien van een Dri-fit technologie.

Inter Milan Blauw Trainingspak 2015-2016

Een Inter Milan blauw trainingspak 2015-2016 wordt gedragen voor de wedstrijd of wanneer een reserve op de bank moet plaatsnemen. Het Nike Inter Milan trainingspak zien we terug in de Serie A en in de Italiaanse beker. Helaas is Internazionale als 8ste geëindigd en heeft dus geen recht op Europees voetbal. Zoek je naar een Inter Milan trainingsshirt en andere artikelen dan kan je hierboven naar de aanbieder met de meeste artikelen. Het Nike logo staat op zowel de Inter Milan trainingsjack en Inter Milan trainingsbroek 2016. De prijzen in bovenstaande tabel gelden voor de maten S tot XXL.

Nike Inter Milan Trainingspak 2015-2016

Het unieke Nike Inter Milan trainingspak 2015-2016 is te verkrijgen in kids en senior. Het trainingspak is voorzien van vijf ritsen en vier zakken om lekker met je handen in het Inter Milan trainingsjack op de bank te hangen. Uiteraard kan je het pak ook heerlijk aan als je gaat trainen. Je zal met het Internazionale trainingspak zeker opvallen tijdens een training. Uiteraard is het Nike Inter Milan trainingspak te bedrukken met initialen of nummer. Je kunt het Nike trainingspak helemaal naar eigen hand zetten. De prijzen in het overzicht kunnen nog wel eens veranderen. Mocht je een grote verandering aantreffen laat het ons dan gerust weten. Niet op zoek naar een trainingspak bekijk dan ook het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 en het Italië thuisshirt 2017-2018. Op de hoogte blijven? volg ons dan via Facebook of Google+.

  • Trainingskleding Nike
  • Tracksuits en Presentatiepakken
  • Dri-FIT technologie
  • Slim-fit trainingspakken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.