Inter Milan Blauw Zwart Tenue Thuis Kids 2019-20

inter milan blauw zwart tenue thuis kids 2019-20Scoor hier het Inter Milan blauw zwart tenue thuis kids 2019-20. Ga je met je kind naar Stadio Giuseppe Meazza? Deze mag dan niet ontbreken. Kies je voor het Inter Milan shirt, voetbalshort en kousen dan heb je dus een compleet voetbaltenue. Pirelli pronkt weer in het midden voor de wedstrijden in de Champions League, Serie A en Coppa Italia. FC Internazionale Milano wil weer zo snel mogelijk naar de Europese top. Wat vind je van het complete tenue?

direct bestellen vsd


Internazionale is opgericht door rebellen. Een verleden waar je u tegen zegt maar daar komen we straks op terug. Zoek je een tenue voor de kleinere onder ons? Klik dan op het Inter Milan tenue minikit kinderen 2019-20 voor de jongste fans.

  • Nike voetbalkleding
  • Je shopt bij Voetbalshop.nl
  • Seizoen: 2019/2020
  • In: heren, vrouwen, mini’s en kids
  • Inter Milan artikelen

Nike is al jaren de kledingsponsor net als hoofdsponsor Pirelli. Lucht en nacht zijn de kernwoorden van de kleurencombinatie. In 2008 heeft Inter tijdelijk in een wit shirt gespeeld voor het 100 jarig bestaan. We weten zeker dat Nike tot 2020 de wedstrijdkleding en trainingskleding zal ontwerpen. Zal Nike verlengen of zwichten ze voor het adidas geld in de toekomst? Shop snel de Internazionale voetbalkleding zoals thuisshirts, tenues en voetbal trainingspakken. Nerazzurri zoals ze worden genoemd hopen we binnenkort terug te vinden aan de top.

Inter Milan Blauw Zwart Tenue Thuis Kids 2019-20

Internazionale heeft de thuistenues voor kinderen maar ook voor de jonge fans. Je kunt ook een los thuisshirt, uitshirt of 3e shirt bestellen. De zwarte/blauwe banen lopen aan de voorkant van het thuisshirt. Aan de achterkant is deze compleet donker zodat je op een duidelijke manier je voetbalshirt kan bedrukken. De mouwen en schouders ook compleet zwart net zoals het voetbalbroekje en kousen. 10 kampioenschappen staat voor een ster en Inter heeft er inmiddels 18. We hebben in de shop daarnaast ook vlaggen, sjaals en meer merchandise. Inter Milan is een geweldige club die probeert aansluiting te vinden bij de top van de Serie A. De zwart blauwe thuistenues gaan we om de week zien in Stadio Giuseppe Meazza.

  • Voetbalclub: Internazionale
  • Clubkleuren: blauw zwart
  • Stadion: Stadio Giuseppe Meazza
  • Inter Milan tenue kids outlet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.