Home » Inter Milan » Inter Milan Minikit Kinderen 2018-19

Inter Milan Minikit Kinderen 2018-19

inter milan minikit kinderen 2018-19Heb jij de kleine kinderen en zijn ze ook nog voetbalfan? Ga voor een Inter Milan minikit kinderen 2018-19. Een Inter Milan shirt met voetbalshort en kousen voor de fans vanaf 3 maanden. Laat ons weten wat je van het minikit vind en dan vooral de accenten op het shirt.

direct bestellen vsd

  • Prijs €59.95 mini
  • Outlet voetbaltenues
  • In: heren, vrouwen, mini’s en kids

Football Club Internazionale Milano opgericht in 1908 en al jaren een topclub in de Serie A. In Italie hebben ze nog steeds een grote naam maar de jongste fans kennen Inter minder goed. Nike voetbalkleding en een Inter Milan tenue junioren 2018/2019 gaan we zien in Stadio Giuseppe Meazza. Een tenue voor iets oudere kinderen? Ga dan voor het Inter Milan tenue kids 2018-2019.

De laatste jaren gaat het kortweg drama met de club. Wil je voor je kind een prachtig tenue of als cadeau? shop hieronder direct een Inter thuistenue voor mini’s. Inter Milan minikit kinderen 2018-19 dus in een baby variant en jonge kids. In de Serie A zal de club alles op alles moeten zetten om weer de Champions League te bereiken. Inter Milan met een blauw/zwart gestreept Inter Milan shirt en bijpassende voetbalkleding.

Inter Milan Minikit Kinderen 2018-19

Ga voor het prachtige Inter Milan tenue junioren 2018/2019 voor kids vanaf 3 maanden. Wil je een keer op bezoek in Stadio Giuseppe Meazza ook wel San Siro? Let goed op dat Inter speelt en niet AC Milan want ze delen een stadion. Onze online fanshop van deze prachtige club vol met wedstrijdkleding zoals thuistenues, shirts en uitshirts. Merchandise zoals sjaals, vlaggen en retro voetbalshirts. Daarnaast kan je ook terecht voor voetbal trainingspakken en trainingsshirts.

  • Voetbalclub: Football Club Internazionale Milano S.p.A.
  • Stadion: Stadio Giuseppe Meazza / San Siro
  • Voetbaltenues kinderen tot 8 jaar
  • Thuisshirt, short en kousen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *