Home » Inter Milan » Inter Milan Tenue Kids 2018-2019

Inter Milan Tenue Kids 2018-2019

inter milan tenue kids 2018-2019Ga je met je kind naar Stadio Giuseppe Meazza dan mag het Inter Milan tenue kids 2018-2019 zeker niet ontbreken. Het Inter Milan shirt, voetbalshort en kousen als compleet voetbaltenue. Pirelli pronkt weer in het midden voor de wedstrijden in de Champions League, Serie A en Coppa Italia. FC Internazionale Milano wil weer zo snel mogelijk naar de Europese top. Denk jij dat Inter een kans maakt om de CL te winnen? We hebben de promotie van het tenue al gezien door Icardi, Nainggolan, Brozovic, Stefan de Vrij en Perisic. Wat vind je van het complete tenue?

Internazionale opgericht door rebellen maar ook het Inter Milan tenue 2018-2019 en het Inter Milan minikit kinderen 2018-19 in het zwart met blauw.

  • Nike voetbalkleding
  • Seizoen: 2018/2019
  • In: heren, vrouwen, mini’s en kids
  • Inter Milan artikelen

Internazionale met het bekende Inter Milan tenue kids 2018-2019. Nike is ook al jaren de kledingsponsor net als hoofdsponsor Pirelli. Lucht en nacht zijn de kernwoorden van de kleurencombinatie. In 2008 heeft Inter tijdelijk in een wit shirt gespeeld voor het 100 jarig bestaan. We zien verder het Nike logo in het wit en natuurlijk het FC Internazionale Milano logo. We weten zeker dat Nike tot 2018 wedstrijdkleding en trainingskleding zal ontwerpen. Zal Nike verlengen of zwichten ze voor het adidas geld? Shop snel de Internazionale voetbalkleding zoals thuisshirts, tenues en voetbal trainingspakken. Nerazzurri voetbalkleding bestaande uit tenues maar ook de nieuwste trainingspakken, shirts en wedstrijdkleding.

direct bestellen vsd

Inter Milan Tenue Kids 2018-2019

Internazionale thuistenues kinderen geschikt voor de jonge fans. Liever een los thuisshirt, uitshirt of 3e shirt? Het is allemaal mogelijk bij onze partners. De zwarte/blauwe banen lopen aan de voorkant en niet aan de achterkant. Je kunt dus op een duidelijke manier je voetbalshirt bedrukken. De mouwen en schouders ook compleet zwart net zoals het voetbalbroekje en kousen. 10 kampioenschappen staat voor een ster en Inter heeft er inmiddels 18. Een Inter Milan shirt kopen? mogelijk met een eigen naam en nummer. Shop daarnaast ook vlaggen, sjaals en meer. In de toekomst ook tickets en Inter Milan voetbalreizen. Inter Milan de geweldige club probeert aansluiting te vinden bij de top van de Serie A. De zwart blauwe thuistenues gaan we om de week zien in Stadio Giuseppe Meazza.

  • Voetbalclub: Internazionale
  • Clubkleuren: blauw zwart
  • Stadion: Stadio Giuseppe Meazza
  • Inter Milan tenue kids 2018-2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *