Inter Milan Tenue Minikit Kinderen 2019-20

inter milan tenue minikit kinderen 2019-20Ga voor een Inter Milan tenue minikit kinderen 2019-20. Heb jij kleine kids en zijn ze ook nog voetbalfan? Je hebt dan een Inter Milan shirt met voetbalshort en kousen voor de fans vanaf 3 maanden. Laat ons weten wat je van het minikit vind en dan vooral de accenten op het shirt.

direct bestellen vsd

  • Prijs €54.95 mini
  • Shop bij Voetbalshop.nl ⇑
  • In: heren, vrouwen, mini’s en kids

Football Club Internazionale Milano is opgericht in 1908. We spreken dan al jaren over een topclub in de Serie A. Toch gaat het de laatste tijd iets minder. In Italië hebben ze nog steeds een grote naam maar de jongste fans kent Inter daarom minder goed. We gaan deze Nike voetbalkleding zien in Stadio Giuseppe Meazza. Een tenue voor iets oudere kinderen? Ga dan voor het Inter Milan blauw zwart tenue thuis kids 2019-20.

Welke speler hoop jij dat Inter nog gaat halen?

De laatste jaren gaat het kortweg drama met de club. Al hebben ze voor het 2de seizoen op rij Champions League gehaald. Wil je voor je kind een prachtig tenue of als cadeau? shop hieronder direct een Inter thuistenue voor mini’s. Inter Milan minikit is dus een baby variant tot jonge kids van 6 haar. In de Serie A zal de club alles op alles moeten zetten om weer de Champions League te bereiken. Inter Milan met een blauw/zwart gestreept FC Inter Milan shirt en bijpassende voetbalkleding.

Inter Milan Tenue Minikit Kinderen 2019-20

Ga voor het prachtige Inter Milan tenue junioren 2019/2020 voor kids vanaf 3 maanden. Wil je een keer op bezoek in Stadio Giuseppe Meazza ook wel San Siro? Let goed op dat Inter speelt en niet AC Milan want ze delen een stadion. Onze online fanshop van deze prachtige club vol met wedstrijdkleding zoals thuistenues, shirts en uitshirts. Daarnaast ook nog merchandise zoals sjaals, vlaggen en retro voetbalshirts. Bestel je de kleding vandaag dan heb je deze morgen in huis

  • Voetbalclub: Football Club Internazionale Milano S.p.A.
  • Stadion: Stadio Giuseppe Meazza / San Siro
  • Voetbaltenues kinderen tot 8 jaar
  • Thuisshirt, short en kousen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *