Home » Inter Milan » Inter Milan Thuisshirt 2018-2019

Inter Milan Thuisshirt 2018-2019

inter milan thuisshirt 2018-2019In San Siro gaan we het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 in het blauw en zwart zien. Wens je meer Internazionale? Bekijk dan ook eens het Inter Milan shirt thuis 2018-2019. Wat vind je van het nieuwe Inter voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalshirts
  • Seizoen: 2018/2019
  • Kleuren: zwart, blauw
  • Nike voetbalkleding

Het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 stijgt voor zover we kunnen zien naar de 9de plek in de top 10 voetbalshirts. Een Inter Milan shirt staat daarmee voor het eerste jaar onder het AC Milan thuisshirt. Gaat Inter weer aansluiting vinden bij de absolute Europese top denk jij?

Het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 met een Dri-Fit Touch is speciaal ontworpen in Nike voetbalshirts. Het nieuwste Inter Milan shirts van 100% polyester en een normale pasvorm. Een prachtige voetbalshirt in de bekende kleuren blauw en zwart zoals we deze al jaren kennen van Inter. Het logo van Nike is wit op de rechterborst. FC Internazionale Milano logo zal natuurlijk te zien zijn aan de linkerkant van het Inter shirt. Het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 gaat er iets frisser uitzien met de bijzondere felle kleuren. Een Inter Milan voetbalshirt 2018-19 zal te verkrijgen zijn in junior, dames en senioren met een perfecte pasvorm. Voetbalshirt bedrukken? Een favoriete voetballer of bekende voetballer kan net als eigen naam en nummer achterop worden bedrukt.

Inter Milan Thuisshirt 2018-2019

Football Club Internazionale Milano met als bijnaam Nerazzurri. In de beginjaren was één groep mensen maar die konden het niet vinden in de regels. Het AC Milan voetbalteam en Inter Milan voetbalteam gingen onder een eigen naar door. Het positieve van deze verhouding is dat beide clubs hetzelfde stadion delen. Inter Milan heeft in het verleden 3 keer de Champions League omhoog mogen houden. De laatste keer was 2010 met veel oudere spelers en talenten zoals Balotelli en Sneijder. Wesley Sneijder was in bloedvorm waardoor Inter Milan ook nog eens de tripple won. Jose Mourinho had de leiding over de club uit Milaan. Mourinho staat inmiddels onder contract bij Manchester United. Internazionale is eindelijk weer bezig met een goed seizoen en dat zal ze waarschijnlijk een plek in Europa opleveren. Het liefste begroeten we Inter Milan weer in de Champions League maar dan moet er nog wel wat gebeuren.

Inter Milaan spelers zijn sinds het seizoen 2014-2015 aardig aangepast. Het Inter Milan team die de Champions League op haar naam wist te schrijven was inmiddels gemiddeld rond 35 jaar. Italiaanse voetbal is geliefd overal ter wereld en zelfs in Nederland nu het te zien is op Eurosport. In een stadion in Italië is het overigens niet te merken dat voetbal populair is. Het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 wordt natuurlijk weer overal gedragen en in Azië uiteraard nagemaakt. Grote namen en sterspelers die het Inter Milan tenue van FC Internazionale Milano hebben gedragen zijn: de killer, Marco Materazzi, Clarence Seedorf voordat hij naar AC Milan ging, Mario Balotelli, Ronaldo (Brasil), Roberto Carlos en Gabriel Batistuta om een paar helden uit het verleden te noemen.

Inter Milan Stadion

Het Giuseppe Meazza ook wel San Siro is de ene week blauw met zwart en andere week weer rood met zwart. Het stadion wordt gedeeld met AC Milan. San Siro kan iets meer dan 60.000 supporters kwijt. Het Inter Milan thuisshirt 2018/19 heeft de sponsor Pirelli. Heel veel plezier met het Inter Milan shirt! Het Nike voetbalshirt is natuurlijk prachtig ontworpen door het gerenommeerde merk. Het Internazionale shirt zal worden gedragen in de Serie A en Italiaanse beker. Indien beschikbaar eerst het Inter Milan shirt vanaf prijs en onderaan het Inter Milan shirt kids. Een voetbalreis Inter Milan valt overigens in de categorie goedkope voetbalreizen. Wens je een bezoek te brengen aan San Siro met Inter Milan tickets, overnachting en vlucht bekijk de mogelijkheden via de blauwe link hierboven

  • FC Internazionale Milano
  • Stadion: San Siro
  • Voetbalkleding / wedstrijdtickets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *