Home » Inter Milan » Inter Milan Thuisshirt Kids 2018-2019

Inter Milan Thuisshirt Kids 2018-2019

inter milan thuisshirt kids 2018-2019In het zwart met blauw het Inter Milan thuisshirt kids 2018-2019. Het Inter Milan thuisshirt 2018-2019 met de bekende banen. Welke voetbalshirt door alle jaren heen is je favoriet van Inter?

direct bestellen vsd

  • Outlet voetbalshirt
  • Beschikbaar in: kinderen, dames en heren
  • Kleuren: zwart en blauw
  • Nike voetbalkleding

Natuurlijk worden voetbalshirts over heel de wereld verkocht voor volwassenen. Een van de grootste groep voetballiefhebbers die te zien zijn met de officiële voetbalkleding zijn de jonge supporters.

Kinderen van 3 maanden tot 8 jaar zijn vaak de zien in de mini kits van een bepaalde club. Verder is de kids sectie (zoals bij dit Inter Milan shirt) voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Het nieuwe Internazionale shirt 2018/2019 zal voor dit nieuwe seizoen in de Serie A weer te zien zijn bij alle thuiswedstrijden van de club. Het zal dus zeker gaan gebeuren dat heel het Stadio Giuseppe Meazza weer blauw kleurt. Hieronder hebben we voor je de aanbieders van het nieuwe Inter Milan thuisshirt kids 2018-2019 opgesomd zodat je snel en eenvoudig naar de goedkoopste aanbieder kunt doorklikken.

Inter Milan Thuisshirt Kids 2018-2019

Het Inter Milan thuisshirt kids 2018-2019 is wederom voorzien van de Nike stempel. Net zoals voorgaande seizoenen is Nike de producent en ontwikkelaar van het nieuwe Internazionale thuisshirt. Het shirt is uitgekomen met een mooi strak ontwerp zoals we dit gewend zijn. De basiskleur van het shirt is blauw en wordt mooi afgewisseld door zwarte verticale banen. Verder heeft het thuisshirt kinderen een mooi V-hals met een kraagje die ten alle tijden lekker zal zitten. Het Nike logo en het Inter Milan logo zijn op de borst geplaatst en daarnaast heeft het shirt een mooi vallende pasvorm zodat je altijd lekker flexibel kunt bewegen.

Het Inter Milan thuisshirt kids 2018-2019 is voorzien van de Dri-Fit technologie van Nike. Wanneer je kind dus lekker aan het sporten is, betekent dit dat het shirt niet plakkerig of klam zal gaan aanvoelen. Transpiratievocht wordt namelijk naar de buitenste lagen afgevoerd waardoor de Internazionale voetbalkleding lekker droog blijft aanvoelen. Denk jij dat Inter Milan er weer helemaal bovenop gaat komen?

  • Club: Internazionale
  • Competitie: SerieA en Champions League
  • Kinderen, junioren en baby’s
  • Nike Dri-Fit voetbalkleding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *