Home » Inter Milan » Inter Milan Thuistenue 2018-2019

Inter Milan Thuistenue 2018-2019

inter milan thuistenue 2018-2019Het Inter Milan thuistenue 2018-2019 zoals al jaren in de kleuren zwart met blauw. In San Siro zal het tenue worden gedragen tijdens de wedstrijden van de Champions League, Serie A en Coppa Italia. Als hoofdsponsor zien we Pirelli terugkomen. Internazionale Milano met sterren als Icardi en Radja Nainggolan willen zo veel mogelijk prijzen winnen. Zal Internazionale zich terug knokken naar de absolute top?

direct bestellen vsd

Het Inter Milan voetbaltenue 2018/19 is altijd populair en dat is ook nu niet anders. Ze hebben wat bewogen jaren achter de rug. We weten zelf nog wel dat Frank de Boer daar aan het roer stond. Inmiddels hebben ze de weg naar boven ingezet. Het leuke is dat we sowieso twee wedstrijden gaan zien tegen PSV in de Champions League. De CL was sowieso al jaren geleden voor Inter. We gaan het tenue veel zien in de thuiswedstrijden in Milaan. Naast de Champions League en de Italiaanse beker is de Serie A ook het podium voor het Milan thuistenue 2018-2019.

  • Outlet voetbaltenues
  • Kleuren: zwart en blauw
  • Nike voetbalkleding
  • Geweldige Champions League poule

Inter Milan Thuistenue 2018-2019

Het Inter Milan thuistenue 2018-2019 in ontworpen in de geheel donkere thuiskleuren van de club uit Milaan. Zoals te zien is het voetbaltenue ontwikkeld met strepen die iets dichter bij elkaar liggen. Nike ontwerpt al jaren de tenues zelfs in de tijd dat Wesley Sneijder daar nog speelde. Waar staat Nike om bekend? Naast de uitstekende kwaliteit ook de perfecte afwerking. Wens je niet een heel tenue? Shop dan een los Inter Milan thuisshirt 2018-2019, het thuis short of de Inter Milan thuiskousen. Heerlijk om FC Internazionale Milano aankomend seizoen weer te mogen begroeten in de Champions League. Al met al kunnen we zeggen als we Pirelli zo in het midden zien veranderd er eigenlijk niet zoveel aan het shirt en dus ook niet aan het tenue.

Het Inter voetbaltenue 2018/2019 ontworpen voor de thuiswedstrijden in San Siro. Apart eigenlijk dat 2 teams gebruik maken van 1 stadion. Voor zover ik weet is dat ook alleen in Milaan. Corrigeer met alsjeblieft als ik het verkeerd heb. Als we Frank de Boer zo horen is het een lastige club om te werken. De spelers zijn iets meer lui en er worden natuurlijk hele andere dingen gevraagd. Icardi is de absolute ster die van mij nog wel even mag blijven. Mocht hij vertrekken naar welke club zal hij dan gaan? Verder hebben ze een vracht aan nieuwe spelers. Waaronder Stefan de Vrij die een absolute ster is in Italië. Gelukkig dat we nog zulke spelers in het Nederlands Elftal hebben. Verder kwam ook Radja Nainggolan van AS Roma om het middenveld iets te versterken. Wat is jouw favoriete speler uit de selectie?

Inter Milan Informatie

Maak dus vandaag nog je Inter collectie compleet met het fenomenale Inter Milan thuistenue 2018-2019. Wanneer je deze besteld kan je het tenue overmorgen al dragen op de training. Let goed op dat je het tenue zelf bij elkaar moet rapen. Complete tenues worden bij de aanbieders niet meer aangeboden helaas. Zal Inter doorgaan in de sterke poule van de Champions League?

  • Inter Milan thuistenue 2018-2019
  • Ontwikkeld door Nike
  • Volledig tenue
  • Dri-Fit technologie
  • Hoogwaardige kwaliteit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *