Home » Inter Milan » Inter Milan Trainingspak 2018-19

Inter Milan Trainingspak 2018-19

inter milan trainingspak 2018-19Het Inter Milan trainingspak 2018-19 in onze shop. Het Europese tenue bestaat onder andere uit het Inter Milan 3de shirt 2018-2019. Een unieke fluor of neon kleur. Zou jij het trainingspak dragen en vooral wanneer?

direct bestellen vsd

  • Outlet trainingspakken
  • Seizoen: 2018/2019
  • Neon geel / groen
  • Nike Voetbalkleding

Het Inter Milan trainingspak 2018-19 in de kleur zwart met geel zal vooral te zien zijn tijdens de bekerwedstrijden van de club. Bekijk hieronder de prijzen van de senioren maten van het Inter Milan trainingspak.

Inter Milan Trainingspak 2018-19

Het Inter Milan trainingspak 2018-19 bestellen in onze Inter Milan fanshop? Wanneer een club een samenwerking met Nike aangaat, zijn de kledingstukken ontworpen met het bekende Dri-Fit materiaal. Door dit materiaal voelt het Inter trainingspak altijd lekker droog aan op de huid. Dit wordt bewerkstelligd doordat het vocht naar de buitenste lagen van het materiaal wordt afgevoerd zodat je altijd comfortabel op het veld staat. In de Inter fanstore van www.voetbalshirtsdirect.nl ook de prijzen van het Inter Milan trainingspak kids 2018/2019. Het is Internazionale niet gelukt om een plek in Europa af te dwingen maar ze zijn nu op de goede weg. Zoals te zien op de afbeelding is het trainingspak ontworpen in samenwerking met Nike. Hierdoor bent u dus ten alle tijden verzekerd van een hoge kwaliteit.

Inter Milan Trainingspakken

Het Inter Milan trainingspakken van de club uit Milaan is in zijn geheel in het fluor ontworpen. Naast het zwarte trainingspak Internazionale zijn ook groene accenten aanwezig. Het Internazionale logo staat op de linker borst en het Nike logo in te vinden op de rechter borst. Deze elementen zijn uiteraard ook terug te vinden op de trainingsbroek. In Nederland zijn er 2 aanbieder van het gehele trainingspak welke je hierboven terug kunt vinden inclusief de prijs. Wanneer je dus doorklikt, heb je ook nog eens de mogelijkheid om een originele bedrukking van een spelersnaam te kiezen. Inter Milan staat zelfs in te top 10 van meest verkochte voetbalshirts. Denk jij dat ze terug komen bij de top van Europa?

  • Trainingskleding en wedstrijdkleding
  • Presentatie-, joggings- en trainingspakken
  • Hoofdsponsor: Pirelli
  • Kledingmerk: Nike
  • Trainingsjack en trainingsbroek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *