Inter Milan Voetbalsokken Thuis 2020-2021

inter milan voetbalsokken thuis 2020-2021Koop hier de Inter Milan voetbalsokken thuis 2020-2021. Deze zijn onderdeel van het thuistenue. De blauw met zwarte kousen zijn er voor de thuiswedstrijden. We zijn benieuwd waar jij aan denkt als je aan Inter denkt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: senioren en kids
  • Seizoen: 2020/2021
  • Kleur: zwart en blauw

Een van de mooie dingen van de kleding uit onze Inter Milan store is de kleding. Nee gekkigheid voor de fenomenale kwaliteit. Vorig jaar werd Internazionale 2de waardoor er voor dit seizoen ruimte voor verbetering is. De Inter Milan kousen horen wel in je kast als je een fan bent. Wij hebben de prijzen al vergeleken van de kousen en FC Inter Milan shirt dus klik gelijk door hierboven!

Bij voetbalkousen in het algemeen en dus ook bij de Inter Milan moeten comfortabel zitten. Deze sokken zijn ontworpen door Nike, welke ten alle tijden zorg draagt voor kwaliteit. De voetbalsokken passen mooi in de lijn van het thuistenue. Zoals je ziet, hebben de kousen een blauwe basiskleur en worden afgewisseld door de donkere kleur. Deze komt ook terug in het Inter Milan thuisshirt en het broekje. De Inter sokken zijn qua design gemaakt met een ergonomisch voetbed. Dit betekent eigenlijk dat ze een goede en lekkere pasvorm hebben voor iedereen.

Inter Milan Voetbalsokken Thuis 2020-2021

Verder heeft Nike ook hier de Dri-Fit sensatie erin verwerkt. Hierdoor blijven de kousen lekker droog en comfortabel aanvoelen. Ben je bijvoorbeeld een enorme fan van spelers als Lukaku? Je kunt er voor kiezen je thuisshirt of het Nike Inter Milan zwart goud trainingspak strike 2019-2020 te laten bedrukken. De thuiskousen Internazionale zullen we zien zijn tijdens de thuiswedstrijden in de Serie A competitie. Er is dus geen twijfel over mogelijk dat het Stadio Giuseppe Meazza weer blauw zal kleuren tijdens de voetbalwedstrijden van Inter. Maak dus hier nog je Internazionale collectie compleet.

  • Club: Internazionale
  • Serie A , Champions League
  • Nike Dri-Fit
  • Officieel Inter Milan Shop artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *