Italie Keepersshirt 2016-2017

italie keepersshirt 2016-2017Het Italie keepersshirt 2016-2017 van de doelman van het Italiaanse elftal, Gianluigi Buffon! Een adidas Italie uitshirt wit 2023-2024 in de Italie voetbal fanshop.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Subsidesports.nl
  • Beschikbaar in: 3 varianten
  • Puma voetbalkleding
  • Sterkeeper: Gianluigi Buffon
  • Italië kleding

Deze zal worden gedragen in Rusland tijdens het WK. De mogelijke kandidaten voor het keepersshirt zijn Gianluigi Buffon, Salvatore Sirigu en nieuweling Mattia Perin. De grandioze keeper en recordinternational Gianluigi Buffon wordt inmiddels ouder dus staan zijn vervangers te popelen. We hopen Buffon ondanks zijn leeftijd nog 1x te zien tijdens het WK voetbal 2018. De tabel hierboven en prijs is voor senioren maten van het gele keepersshirt.

Dit shirt zal te verkrijgen zijn in het fluor geel, zwart en grijs . Diverse kleuren keepersshirt die allemaal kunnen worden gedragen tijdens de kwalificatie WK voetbal 2018. Afgelopen seizoen was het Italiaans keepersshirt in het donker rood bijna Bordeaux rood! De accenten van toen gaan we niet meer terug zien. Het keepersshirt Italie is te bedrukken met een nummer aan de voorkant en naam aan de achterkant. We hopen dan het Italiaans voetbalelftal ver gaat komen tijdens UEFA EURO 2016! De prijzen in onderstaande tabel geleden voor het Puma Italie keepersshirt grijs.

Italie Keepersshirt 2016-2017

Het Puma Italie keepersshirt en Italie keepersshirt 2016-2017 zijn niet uitgerust met elleboogbeschermers. We hebben het hier namelijk over de hardste keepers ter wereld. We hopen in de toekomst ook de beschikking te krijgen over het Italie keepersshirt kids. Het Italie keepersshirt 2016-2017 zal te zien zijn tijdens de beladen wedstrijden op het Europees Kampioenschap. Buffon of de andere helden van Italie jouw favoriet? Bestel dan snel het keepersshirt of Italie voetbalshirt. Heeft u vragen? info@voetbalshirtsdirect.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *