Italie Shirt Kids 2018-2019

italie shirt kids 2018-2019Italie shirt kids 2018-2019 kopen? Zie ook een Italie shirt lange mouwen en een Puma Italie trainingspak iconic.

direct bestellen vsd

+ Outlet voetbalshirts
+ In: junior, kinderen en senioren maten
+ Bijnaam: Azzurri
+ Kledingsponsor: Puma
+ Seizoen: EK voetbal 2020
+ Fanshop: Italië

Italië voetbalshirts 2018/19 in het blauw van La Squadra Azzurra. Na het WK 2018 tijdens de kwalficatie- en oefenwedstrijden in dit voetbalshirt. De online Italië fanshop met ook broekjes, tenues en kousen.

Italie Shirt Kids 2018-2019

In de zomer gaan we het Italie shirt kids 2018-2019 veelvuldig voorbij zien komen. Een geweldig design welke nog meer blauw is geworden. De witte accenten maken het tot 1 geheel. De stripes onder de oksels en donkere gedeelte onderaan het voetbalshirt. Op de linkerborst uiteraard ook de Italiaanse vlag. Puma details bij de mouwen en natuurlijk al logo. Het nieuwe Italia logo maakt het voetbalshirt tot een hebbeding. Kledingsponsor Puma is al sinds 2003 aanwezig op het voetbalshirt. Waar staan de sterren voor? 4x een gewonnen wereldtitel. Voetbalshirts van Italië zijn ook verkrijgbaar in de authentic versie. Het betreft dan de originele voetbalkleding. Shop snel de voetbalshirts voor kinderen, junioren en senioren.

Italia Thuisshirt 2018/19

Een Italia thuisshirt 2018/19 voor de jongste fans en jeugdteams in Europa. Thuisshirts kunnen worden bedrukt met eigen naam en nummer! Je kunt ook kiezen voor de helden zoals Pirlo, Bonucci, Chiellini, Marchisio, Verratti of Buffon. Kies een ster uit La Squadra Azzurra en ga een geweldig EK tegemoet. Officiële bedrukking bestaande uit een witte kleur met Italia logo in de nummers. De Italiaanse voetbalbond / http://www.figc.it heeft al uitgeroepen dat ze voor de halve finales van het Europees kampioenschap voetbal 2020 gaan. Een favoriete sterspeler welke niet meer speelt? Deze kan natuurlijk ook worden bedrukt. Een borstnummer en rugnummer is de eerste bedrukking vervolgens de naam aan de achterkant. Kinderen maar ook volwassenen kunnen het Italie thuisshirt laten bedrukken. Hoe ver denk jij dat het Italiaanse team gaat komen tijdens het EK voetbal 2020?

  •  La Squadra Azzurra
  • Italiaans voetbalelftal
  • Italie voetbalshirts
  • Wereldkampioenschap voetbal
  • Puma voetbalkleding

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *