Italie Uitshirt Wit 2020-2021

italie uitshirt wit 2020-2021Koop bij ons het Italie uitshirt wit 2020-2021 met blauwe accenten. Helden als Pirlo was vroeger een held in het voetbalshirt nu kan je denken aan Federico Chiesa of Belotti. De Azzurri heeft een fantastische historie als het gaat om EK’s maar vooral WK’s.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €54,99
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: UEFA EURO 2020

Je vindt voor de uitwedstrijden het uitshirt in een witte kleur. De laatste keer dat het WK werd gewonnen was in 2006. De finale werd gespeeld tegen Frankrijk. Na een 1-1 in de reguliere speeltijd trok Italië met penalty’s aan het langste eind. Nu gaan we ons opmaken voor het EK voetbal van 2020. Je kunt het voetbalshirt hierboven bestellen en je hebt deze morgen dan al in huis.

Als we kijken naar volksliederen dan is die van Azzurri toch wel de mooiste ter wereld.

Puma heeft ook deze Dry-Cell ontworpen. Tijdens warm weer of na een sportsessie voelt het shirt droog aan door de ademende gaatjes. Je kunt ook kiezen om een naam achterop te laten bedrukken. De prijzen hebben wij vergeleken dus je hoeft alleen nog maar te klikken. Je kunt ook nog kijken bij alle Serie A kleding. Italië is altijd een lastige tegenstander voor het Nederlands Elftal om zo maar is wat te noemen.

Italie Uitshirt Wit 2020-2021

Het Italië shirt is zoals gezegd in het wit te vinden. Puma is al een aantal jaren de ontwikkelaar van de voetbalshirts van Italië. De grootste verandering ten opzichte van het vorige shirt zijn de blauwe accenten. Je kunt het shirt dragen om te chillen of om in te trainen. Een logo van Italië pronkt weer op de linkerborst. Het Puma logo vinden we aan de andere kant. We gaan deze zien tot de kwalificatie van het WK voetbal 2022.

In de geschiedenis is Italië vier keer wereldkampioen geworden. Italië is bijna altijd wel vertegenwoordig bij een hoofdtoernooi.

In het logo van Italië zijn dus ook vier sterren te zien die verwijzen naar de vier WK overwinningen. De laatste jaren gaat het iets minder met de Italiaanse nationale ploeg. Voor het eerst zijn ze uit de FIFA Ranglijst top 10. Tijdens het WK voetbal 2014 in Brazilië, werd Italië al in de eerste ronde uitgeschakeld. Alleen tegen Engeland wist Italië te winnen. Gianluigi Buffon is de recordhouder interlands. De doelman van Juventus heeft 142 wedstrijden voor de Azzuri gekeept. In Italië is het de regel dat degene met de meeste interlands standaard de aanvoerder is. De topscoorder is Luigi Riva met een opmerkelijk aantal van 35. Geen speler komt bij zijn doelpunten in de buurt vooralsnog.

  • Italiaans voetbalelftal
  • Record interlands: Buffon
  • Topscoorder aller tijden: Luigi Riva

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *